Saját tokent bocsát ki a BitMEX, airdrop is jön a usereknek

spot_img

Az egyik legrégibb derivatív kriptotőzsde, a BitMEX egy új token megjelenését jelentette be. Egy airdrop keretében a meglévő és az új felhasználók is részesülni fognak a BMEX tokenből.

Az új tokent február elsején fogják airdroppolni a meglévő tárcákba a tőzsdén. Azután a létező usereknek a kifizetett jutalékok 25%-át visszafizetik BMEX tokenekben. Az új felhasználók akkor kaphatnak az 5 BMEX és a 10 USDT coinból, ha benne lesznek az első 50 ezerben, akik elvégzik a személyazonosítást és aktiválják a számlájukat.

Egy új referral program keretében pedig 15 BMEX tokent szerezhetsz, ha sikeresen meghívod három barátodat a tőzsdére.

Az airdroppolt tokeneket nem lehet majd kiutalni addig, amíg meg nem jelenik a BitMEX spot tőzsdéje. Ezt jövő év második negyedévére ígérték. A saját token szerepe ezen a ponton erősen összekapcsolódik a készülő tőzsdével, hiszen az hasonló szerepet fog ott betölteni, mint amilyet a BNB a Binance-en. Egy hasonló token égetési mechanizmust is bevezetnek. A pontos részletek a jövő év elejére tervezett whitepaperből fognak kiderülni.

A BMEX tokenek összkészlete 450 millió darab lesz, amit egyszerre fognak mintelni, de fokozatosan, 5 év alatt szabadítanak fel.

/theblock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img