Mutáns denevérek a Sötétség Hercegétől

spot_img

Talán nem Ozzy Osbourne jut elsőként az eszünkbe, ha a határokat feszegető technológiákról van szó, ám most a Sötétség Hercegéről is kiderült, hogy nagy rajongója az egyre inkább terjedő NFT-knek.

A Black Sabbath egykori frontembere karrierje során számos alkalommal vívta ki a közvélemény rosszallását. Egy elhíresült fellépés alkalmával például leharapta egy élő denevér fejét, bár erről utólag azt állította, hogy azt hitte, egy gumi állatról van szó.

Sharon szólt, hogy “Te idióta, az egy igazi volt”, amire én : “Micsodaaa?”

Ez a történet adhatta az ihletet annak a kollekciónak a létrehozásához, ami a koronavírus állítólagos eredete kapcsán érdekes felhangokat is hordoz, Ozzy ugyanis a Kripto Denevérek, vagyis CryptoBatz nevet adta a projektjének.

https://twitter.com/OzzyOsbourne/status/1478112053223067648?s=20

Minden kriptodenevér képes lesz arra, hogy “megharapja” más népszerű NFT kollekciók, például a Bored Ape Yacht Club egyik darabját és annak tulajdonságait felhasználva egy mutáns NFT-t hozzon létre. A kripto denevérek tulajdonosai tehát más kollekciók egyedeiből lakmározva, azok vérét szívva gyarapíthatják saját NFT gyűjteményüket.

A denevér NFT-k a pixelgrafikus vonalat követik

A denevérek legritkább példányai, az ősdenevérek lesznek (AncientBatz), amikből mindössze 99 példány fog létezni. Ezek 99 harapásra lesznek képesek, míg a többieknek ennél jóval kevesebbel kell majd beérniük. Az érdekes koncepciónak további csavart ad, hogy a 99 ősdenevért a világ  különböző pontjain fogják elrejteni, ezek megtalálói pedig majd egy QR kód beolvasásával rögzíthetik majd walletjükhöz a ritkaságokat.

Az ősdenevérek pontos helyéről később fognak több információt megosztani, de nagyjából itt lesznek megtalálhatóak

Miközben az NFT-k többségét egy kaptafára építve dobják piacra, az Ozzy nevével fémjelzett CryptoBatz több érdekes újítást is tartalmaz. A járvány lecsengésével aligha ez lesz az egyetlen olyan kollekció, ami valamilyen formában vegyíteni fogja a digitális és fizikális világban történő interakciókat.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img