VATRENI: rajongói tokent bocsát ki a Horvát Labdarúgó-szövetség

spot_img

Az elmúlt két év során több neves futballklub bocsátott ki olyan rajongói tokeneket, amelyek különböző előnyöket biztosítanak az ezeket birtokló szurkolók számára. Régiónkban elsőként Horvátországban debütál a közösségépítés ezen formája, aminek bevezetésére a helyi labdarúgó-szövetség támogatásával fog sor kerülni.

Csak néhány, a rajongói tokenekkel rendelkező klubbok közül

A horvát fociéletet összefogó szervezet két tech céggel és a szövetséget támogató márkákkal együttműködésben bocsátja ki a tokent, aminek tulajdonosai részt vehetnek majd a szövetség bizonyos szavazásain, előnyben részesülhetnek a nagy érdeklődésre számot tartó meccsek előtti jegyvásárlások során, és kedvezményeket kaphatnak a klubbokat támogató márkák üzleteiben.

VATRENI, vagyis a Tűzesek – a horvát válogatott beceneve

A VATRENI névre keresztelt token olyan termékekhez is hozzáférést fog biztosítani, amik kereskedelmi forgalomban nem lesznek majd kaphatók, illetve legkésőbb április 30-ig teljes integrációt kap a legnagyobb horvátországi kripto fizetéseket lehetővé tevő szolgáltató, a Paycek rendszerébe is. A VATRENI-vel ennek köszönhetően az ország legnagyobb üzletláncának több száz boltjában (Konzum), illetve más szolgáltatóknál, például a postákon is fizethetnek majd a szurkolók.

A VATRENI indulásáról a szövetség a saját honlapján adott hírt. Az előzetes értékesítés 9 nap múlva veszi majd kezdetét, ami után a token elérhető lesz az Uniswap decentralizált váltóján is, de ilyen támogatás mellett alighanem a nagyobb tőzsdék kínálatában is meg fog jelenni. A token korai értékesítési ára 0.9 dollár lesz, a pre-sale-ben minimum 500 dollárral lehet részt venni. A VATRENI-ből összesen 30 millió darab fog létezni, a teljes mennyiség kisebb részletekben, 4 év után válhat teljesen elérhetővé.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img