A Kriptovaluta, mint fizetési lehetőség az online kaszinóban

spot_img

Az online kaszinók világa az elmúlt években óriási változáson ment keresztül, és az egyre minőségibb játékok és egyre több mobil app mellett, megjelent a kriptovaluta is, mint fizetési lehetőség. Első körben még csak néhány Bitcoin Kaszinó tűnt fel, de ahogy telt az idő, úgy derült fény arra, hogy kifejezetten van igény rá a felhasználók oldaláról. Manapság pedig már egyre több kaszinóban feltűnik legalább 2 – 3 kriptovaluta, amelyeket be és kifizetésre egyaránt használhatunk.

Az online kaszinók be és kifizetési lehetőségei

Arra persze, hogy a hagyományos kártyás fizetéssel feltölthessük az egyenlegünket régóta lehetőségünk van, de ahogy telnek az évek úgy jelennek meg újabbnál újabb funkciók ezen a területen. A kaszinó online felületén általában már regisztráció előtt megtudhatjuk, hogy milyen módok állnak a rendelkezésünkre, így érdemes mindig lecsekkolni, mielőtt teljesen beleásnánk magunkat a regisztrációs folyamatba.

Mastercard, Visa

A legalapvetőbb fizetési mód természetesen a mai napig a bankkártyás fizetés, és ha nem szeretnénk magunkat bele ásni teljesen a szerencsejátékba talán a legegyszerűbb is. Ezáltal ugyanúgy fizethetünk a kaszinó felületén, mintha egy egyszerű online vásárlást indítanánk, és a bankunk adja meg az engedélyt arra, hogy a feltöltés megtörténhessen. Bár befizetésre sokan használják, kifizetésre nem mindig jó, mert akár 5 – 7 napos várakozási idő is lehet, mire ezzel a móddal hozzáférhetünk a számlákon a pénzünkhöz.

Banki átutalás

A másik nagyon alapvető fizetési mód, amivel általában minden kaszinó rendelkezik, a banki átutalás lehetősége, amit a netbankunkból ugyanazokkal a lépésekkel tehetünk meg, mintha egy egyszerű forint átutalást indítanánk. Ebben az esetben viszont számolnunk kell azzal, hogy felszámíthat a bankunk átutalási díjként pár száz forintot, aminek összege megegyezik egy banki átutalás díjával amit a bankunk weboldalán a hirdetményből olvashatunk ki.

E pénztárcák és elektronikus fizetési felületek

Ha pedig esetleg szeretnénk teljesen névtelenek maradni a kaszinó befizetésünk alkalmával, választhatunk több népszerű e pénztárca és elektronikus fizetési rendszer között, így például elérhető lehet számunkra a Neteller, Skrill, Ecopayz, Paysafecard stb, ahol szinte minden esetben azonnali átfutási idő mellett, pár ezer forinttal is feltölthetjük a szerencsejáték egyenlegünket. Amennyiben van meglévő pénztárcád akkor bármikor egyszerűen használhatod, de ha csak arra a célra szeretnél egyet nyitni, érdemes számolnod a havi számla költségekkel is.

Kriptovaluták

Amennyiben jártas vagy a kriptovaluták világában, használhatsz többfélét is a feltöltésre, illetve a nyereményed átvételére, így pedig azonnali átfutási idő mellett, teljesen névtelen módon használhatod a szerencsejáték profilodon keresztül a feltöltött összegeket. Bár kaszinója válogatja, hogy elfogadja e ezt a fizetési módot, illetve ha igen akkor pontosan melyik típusokat, manapság egyre több olyan felülettel találkozhatunk ahol akár 5 – 6 kriptovaluta közül is választhatunk abban az esetben ha fel szeretnénk tölteni a számlánkat.

A leggyakrabban előforduló kriptovaluták az online kaszinók felületén

Bitcoin
Litecoin
Dogecoin
Ethereum
Tether

Népszerűségének okai

A kriptovaluták, így azt mondhatjuk hogy egyre nagyobb népszerűségnek örvendenek az online kaszinók világában, ráadásul manapság már szinte bármire költhetjük őket. Az online kaszinók mobil applikációval és valamelyik kriptovaluta általi befizetéssel bármikor és bárhonnan bejelentkezhetünk a kedvenc kaszinónk felületére és feltölthetjük a szerencsejáték számlánkat kisebb nagyobb összegekkel. Ami külön jó abban, ha például Bitcoint használunk befizetére, hogy általában már pár ezer forint mellett is igénybe vehető a legnépszerűbb online kaszinók felületén, így nagy kockázatot sem kell vállalnunk azzal kapcsolatban, hogy pontosan mekkora összegben töltjük fel a számla egyenlegünket. A kriptovaluta kaszinók pedig úgy tűnik még csak most ébrednek, szóval ki tudja milyen nagyszerű meglepetésekben lehet még részünk azáltal, hogy a játékosok körében is nagy kereslet és óriási népszerűség övezi ezt a fizetési módot.

A kripto kaszinók a jövő kaszinói?

Az már most látszik, hogy a jövőben is hasonló népszerűségnek fognak örvendi a különböző kriptovaluták, és azzal, hogy az online kaszinók is megnyitották a kapuikat előtte, még közelebb hozta az emberekhez mind a befektetéseket, mind pedig az online szerencsejátékot. Az elmúlt évek technológiai fejlődése pedig már most megalapozta a jövőt, ahol teljesen értelemszerű lesz jó néhány kriptovaluta mint fizetési lehetőség minden egyes kaszinókban. Szerencsére viszont, már ma is találhatunk sok sok kaszinót, ahol lehetőségünk lehet ezt a fizetési módot használni, és ahogy telnek az évek úgy jön rá szép lassan minden kaszinó, hogy érdemes a kérdéskörrel foglalkozni, és szép lassan egyre többen vezetik majd be valószínüleg ezt a fizetési módot.

Ráadásul, ami a legjobb, hogy hátrányunk semmilyen esetben sem származhat abból, ha ezen az úton fizetünk be a kaszinó felé.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img