A KPMG Canada bitcoint és ethereumot vásárolt

spot_img

A bitcoin tegnap tovább folytatta a múlt héten megkezdett emelkedését, miután a világ egyik legnagyobb könyvvizsgáló, adó- és pénzügyi tanácsadó cégének, a KPMG-nek a kanadai szárnya bejelentette, hogy készpénztartalékainak egy részét bitcoinba és ethereumba fektette.

A vállalat nem hozta nyilvánosságra az erre fordított összeget, de mint a hagyományos pénzpiac egyik meghatározó szereplője, puszta jelenléte is erősítheti az ágazatba vetett bizalmat.

A cég által közzétett nyilatkozat szerint ügyfeleik kiemelt érdeklődést mutatnak a terület iránt, aminek ezzel a lépéssel ők is részévé váltak. A KPMG vetélytársai, az Ernst and Young (EY), a Deloitte, illetve a PwC az elmúlt évek során valamilyen formában már mind kapcsolatba kerültek a kriptókkal, és a PwC után a KPMG a második, ami felvállalta, hogy  valamennyit birtokol is ezekből.

Az elemzés VIP csatornánk Play to Earn Tippek szobájában olvasható

A bitcoin tehát egyelőre továbbra is erőt mutat, az elmúlt hónapok folyamatos zuhanása során viszont számos olyan akadályt hagyott maga mögött, amin most a másik irányból kellene keresztülvergődnie.

Ha tovább folytatódik az emelkedés, a következő és igencsak széles ellenállási terület a 46 000 – 52 000 dollár közötti zóna lehet, ahol decemberben egy egész hónapon át ingázott az árfolyam. Ennek a sávnak az alján található a ~46 200 dolláros éves nyitó szint is, amire sok kereskedő odafigyel.

Amint a képen is látható, a 2021-es nyitó árfolyam tavaly igen fontos szerepet töltött be a mélypontok kialakulása során, idén viszont alulról kell megközelítenünk ezt a fontos határvonalat.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img