spot_img

Minden, amit a kripto adózásról tudni kell!

spot_img

2021-ben módosult a kriptovaluták adózására vonatkozó jogszabály. Ennek részleteiről többet  is megtudhattok ha megnézitek a BlockChange Live jövő heti adását.

A BlockChange ingyenes online beszélgetős sorozatának következő részére február 23-án, vagyis jövő hét szerdán, 19:00-kor fog sor kerülni. Az esemény vendége az Andersen Magyarország adószakértője, Arányi Attila lesz, aki nem csak a műsorvezető, hanem a nézők kérdéseit is igyekszik majd megválaszolni.

Mivel egy várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó részről van szó, érdemes már most feliratkozni az élő közvetítés Facebook oldalára és egy BlockChange-nek címzett privát üzenet formájában elküldeni a szakértőnek szánt kérdéseket.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

@spot_img
spot_img