Ma este mindent megtudhatsz a kriptovaluták adózásáról

spot_img

Ha szeretnél többet is megtudni a kriptovaluták adózásával kapcsolatos hazai jogszabályokról, a ma esti BlockChange Live-ban egy szakértőnek is felteheted a kérdéseidet.

A BlockChange online beszélgetős sorozatának következő részére ma, 19:00-kor fog sor kerülni. Az ingyenes esemény vendége az Andersen Magyarország adószakértője, Arányi Attila lesz, aki nem csak a műsorvezető, hanem a nézők kérdéseit is igyekszik majd megválaszolni.

Mivel egy várhatóan nagy érdeklődésre számot tartó részről van szó, érdemes már most feliratkozni az élő közvetítés Facebook oldalára és egy BlockChange-nek címzett privát üzenet formájában elküldeni a szakértőnek szánt kérdéseket.

A BlockChange Magyarország egyik legnagyobb kriptovaluta ATM szolgáltatója, ami 18 db Bitcoin, Litecoin, Ethereum és Dogecoin vásárlásra alkalmas automatát üzemeltet. Ha szeretnél többet is megtudni a gépek működéséről, vagy azok pontos elhelyezkedéséről, látogass el a BlockChange ATM kereső oldalára, vagy nézd meg a róluk készített bemutatónkat.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img