Hogyan találhatsz jó kereskedési ötleteket a TradingView segítségével?

spot_img

A TradingView nem csak grafikonok elemzésére alkalmas, ez a világ egyik legnagyobb tematikus közösségi oldala is. A regisztrált kereskedők nem csak privát üzenetek, hanem az oldal nyilvános fórumain keresztül is megoszthajták egymással és a nagyvilággal az ötleteiket, melyek akár magukon a chartokon is megjeleníthetők.

Ha rámegyünk a kezelőfelület jobb oldalán található “rezgő villanykörtére”, majd azon belül aktiváljuk az ötletek megjelenítését, akkor a grafikonokon megjelenő kis pöttyökre klikkelve böngészhetünk a mások által közzétett elemzések között.

Az elemzések a jelölt ikonokra való klikkelés után, kis pöttyök formájában jelennek meg a grafikonon. Az ötleteket ezekre klikkelve lehet elolvasni. (Ha nem jelennek meg egyből, frissítsünk rá a grafikonra. Például írjuk be ismét, hogy ‘btcusdt’.)

A funkcióval könnyen megtalálhatjuk például azokat az ötleteket, amik egy-egy nagyobb időtáv (4 óra, 1 nap, 1 hét) jelentősebb fordulópontjainál lettek közzétéve. Ha úgy látjuk, hogy egy adott javaslat végül jól sült el, akkor az azt publikáló kereskedő profiljára klikkelve, a korábbi tippjeit is visszanézhetjük. Ha ennek során úgy látjuk, hogy az illető általában jól érez rá a piac rezdüléseire, akkor bekövetve őt értesítéseket kaphatunk a jövőben közzétett elemzéseiről is.

Ezek az ötletek a segítségünkre lehetnek abban, hogy észrevegyük azokat a helyzeteket, amik felett mi magunk egyébként elsiklottunk volna. A jó kereskedők megtalálása persze időbe kerül, de ha jól választunk, hamar megtérül az ebbe fektetett energiánk.

Ha nem akarsz másokra hagyatkozni a kereskedés során, hallgasd meg felhívásunkat és látogass el erre az oldalra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img