Nyomj meg egy gombot és nyerj 1 BTC-t

spot_img

A Binance ma délután indította el a Bitcoin Button, vagyis Bitcoin Gomb névre hallgató játékát, aminek fődíja 1 BTC.

A játékban való részvételhez erre az oldalra kell ellátogatni, ahol egy stopper, alatta pedig egy bazi nagy bitcoin logóval ellátott gomb látható.

A játék szabálya rendkívül egyszerű. A stopper 60 másodpercről kezd el visszaszámolni, de ha bárki megnyomja a gombot, akkor visszaugrik a kiinduló helyzetbe. Ha az idő lejár, a játék véget ér. Az 1 BTC-s fődíjat az nyeri meg, aki a játék vége előtt utoljára nyomta meg a gombot. A játék akkor veszi kezdetét, ha legalább 50 000-en regisztráltak rá. Erre valószínűleg nem kell majd sokat várni, hiszen a tőzsde több tízmillió felhasználóval rendelkezik.

Eddig közel 20 000-en regisztráltak a játékra.

A gomb megnyomására mindenki 1+1 esélyt kap. Az első a játék oldalán való tőzsdei bejelentkezésért jár.

A másodikhoz egy legalább 10 követővel rendelkező Twitter fiókra van szükség, ami követi a Binance fiókját is. Ezzel a Twitter fiókkal aztán szintén be kell lépni a tőzsde oldalára (egy nyíl jelzi, hogy hol), majd meg kell vele osztani az első klikkeléssel elért eredmény screenshotját, a #BitcoinButton és #Binance hashtag-ek használatával.

A Twitter fiókkal rendelkezők a második gombnyomás mellett azzal is nyerhetnek, ha retweetelik az alábbi felhívás posztját, majd ha ők lesznek a 10 000., 50 000., 100 000., 150 000. vagy 200 000. klikkelők. Ezen mérföldkövek elérőit ugyanis a tőzsde egy-egy 250 dolláros bitcoin különdíjjal jutalmazza.

Azt, hogy éppen hanyadik klikkelésnél tart a játék, a Click Number felirat alatt lehet nyomon követni. (Ez a számláló az 50 000. résztvevő regisztrációja után kezd majd el emelkedni.)

A játék minden résztvevője kapni fog egy Binance NFT ajándékot is, aminek átutalásáról a tőzsde később, egy emailben küld tájékoztatást. Ezt a csomagot a Binance NFT oldalán lehet majd kibontani.

Ha még nincs Binance fiókod, de szeretnél részt venni a játékban, itt regisztrálhatsz a tőzsdére.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img