Bitcoin oktatási központ indult El Salvadorban

spot_img

A Paxful peer-to-peer platform oktatási központot indított El Salvadorban, hogy segítse lakosait a bitcoin megismerésében és felhasználási területeiben. A La Casa Del Bitcoin nevű kezdeményezés célja, hogy ingyenes ismeretekkel lendítse előre a bitcoin elfogadását az országban, mivel a salvadori lakosság többsége még mindig nehezen boldogul a technológiával.

A Paxful közleményében azt írta, hogy a központ ingyenes képzéseket és rendezvényeket biztosít San Salvador lakosságának, amelyek során növelni kívánják a tudatosságot, a bitcoin, mint hivatalos csereeszköz terén.

“Ez a központ elő fogja segíteni a bitcoin tömeges elterjedését. A kiskereskedőket és a helyi vállalkozásokat, olyan eszközökkel fogja ellátni, amelyekkel csatlakozhatnak a felhasználók globális közösségéhez” – áll a közleményben. Az képzések 2022. február 3-án indultak és nyilvánosak.

“A peer-to-peer platformok az elfogadás motorjai a feltörekvő piacok terén – mondta Ray Youssef, a Paxful vezérigazgatója közleményében. A központ oktatást, hozzáférhetőséget és lehetőséget biztosít egy olyan népesség számára, amelyet a hagyományos pénzügyek világa eddig figyelmen kívül hagyott.”

Az oktatási források biztosítása mellett a központban a Paxful és a Built With Bitcoin Foundation irodái is helyet kaptak. A Built With Bitcoin Foundation egy humanitárius szervezet, amely a bitcoin felhasználásával egyenlő lehetőségeket teremt a tiszta vízhez, a minőségi oktatáshoz való hozzáféréshez, a fenntartható mezőgazdaság és a humanitárius támogatások révén.

A Built With Bitcoin Foundation szervezet eddig nyolc iskolát, hét napenergia-projektet és több, mint egy tucat víz- és mezőgazdasági rendszert épített ki és javított világszerte.

“Az általunk indított projektek bizonyítják a bitcoin erejét a változás megsegítésére és a pénzügyi szabadság előmozdítására” – mondta Yusuf Nessary, a Built With Bitcoin Foundation igazgatója egy nyilatkozatban.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön és a YouTube csatornánkon találtok.

#builtwithbitcoin: 100 iskolát épít Afrikában a kriptopénztőzsde

/bitcoin magazine/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img