Csatlakozz: Spider Tanks játékhoz keresünk csapattagokat

spot_img

Új tagokkal szeretnénk bővülni, hogy a Spider Tanks csapatunkkal még több sikert tudjunk elérni. 

A Spider Tanks játék műfaji besorolása a Brawler, ez a MOBA játékok hagyományait követő felülnézetes, csapatalapú multiplayer játék. A mérkőzések előtt összeállíthatod a tankodat, ami jelenleg két részből áll, a fegyverből és a testből – és ezek variációiból. Ezek kiválasztása után megnyílnak a kapuk és különböző pályákon egymásnak eresztik a két ellenséges csapatot.

Ahhoz, hogy csatlakozz a csapathoz, nem kell feltétlenül ismerned a játékot, de a MOBA játékokban szerzett tapasztalat előnyt jelent. A kommunikáció, a csapatjáték és a kitartás azok a kulcs képességek, amiket a jelöltekben keresünk.

Jelentkezem a Spider Tanks csapatba >>>

Miután az év elején összeállt a play-to-earn csapatunk magja, sokat kutattuk, hogy melyik az a játék, amivel érdemes foglalkozni, amiben megvan a hosszú távú potenciál. A Spider Tanks volt az egyik befutónk, így összeállt a három tagú csapatunk (Fana, Wookiehentes, Spoilerr), akik már egy csomó tornagyőzelmet behúztak.

A jövőben is szeretnénk pénzdíjas versenyeken szerepelni és play-to-earn rész megjelenését is felkészülten szeretnénk várni.

Ehhez olyan játékosokra van szükségünk, akikkel felkészülhetünk a fontos meccsekre, akikkel együtt gyakorolhatunk és akik a jelenlegi felállásból bárkit tudnának helyettesíteni. Ha úgy érzed ideális jelölt vagy, jelentkezz! A jelentkezés kitöltése pár percet vesz igénybe.

Jelentkezem a Spider Tanks csapatba >>>

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img