Felavatták a Wall Street Támadó Bikájának kriptós mását Miamiban

spot_img

Megnyitott a várva várt Bitcoin 2022 konferencia Miamiban, ahol a város polgármestere egy olyan szobrot leplezett le, amire a világsajtó is felkapta a fejét.

„New York a pénzügyi világ központja VOLT! Bemutatom Önöknek Miami bikáját!”

Mondta Francis Suarez, Miami kriptobarát polgármestere a konferenciaközpont előtt, majd a kriptós közösség és a sajtó gyűrűje közepén lerántotta a kék színű leplet az új szoborról.

Az 1300 kilós, futurisztikus, robot kinézetű, lézerszemekkel ellátott bika legalább olyan jól néz ki, mint a mi Satoshi szobrunk és legalább olyan pozitívan fogadták. A kriptós közösség minden prominens tagja megemelte a virtuális kalapját előtte, beleértve a Binance vezérigazgatóját is.

A konferencia idején a bika a bejáratnál üdvözli majd a közel 30 ezres közönséget, azután pedig áthelyezik a Miami-Dade Egyetem kampuszára.

Az év legnagyobb kriptopénz konferenciáján öt különböző színpadon folynak az előadások. Legnagyobb terme 15 ezer nézőt is képes befogadni. Ehhez mérten az előadók kínálata is világszínvonalú: a megnyitót Mike Novogratz és Antonio Pompliano tartotta, majd Nick Szabo, James Lopp és Dan Held is megjelent egy beszélgetésre az első napon.

Fellép még Peter Thiel, a PayPal alapítója, Michael Saylor a MicroStrategy vezérigazgatója és Odell Beckham Jr. NFL-sztár is.

A konferenciára meghívták Nayib Bukele El Salvador-i miniszterelnököt is, aki azzal lett a közösség ünnepelt sztárja, hogy hazájában hivatalos fizetőeszközzé tette a bitcoint és rengeteg kripto-központú kezdeményezés elindítója volt. Ennek bejelentését pont a tavalyi miami konferencián jelentette be elsőként. Bukele végül lemondta a programot, mert az országában újra elszabadult a bandaháborús erőszak, amiért a szabadságjogok is korlátozásra kerültek.

 

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img