Robinhood: az újravásárlók körében a BTC a legnépszerűbb

spot_img

A miami Bitcoin 2022 konferencia tegnapi előadója a Robinhood termékigazgatója volt. Chennapragada azzal örvendezette meg a közönséget, hogy elárulta: a Bitcoin magasan az első helyen szerepel az ismétlődő vásárlások toplistáján. Vagyis azok közül a felhasználók közül, akik ebben az évben egyetlen pénzügyi eszközt többször is megvásároltak, a bitcoin volt a legnépszerűbb választás. Pontos számokat nem árult el.

A fintech brókercég forradalmasította és tömegek számára elérhetővé tette az ingyenes kereskedést. A felhasználók fele új olyan befektető, aki előtte még sosem vásárolt részvényeket, értékpapírokat vagy kriptopénzeket. Ezek alapján kimondhatjuk, hogy az új befektetők is nagyon pozitívan állnak a legnagyobb kriptovalutához.

Ez még nem minden. Bár a bitcoin-fókuszú rendezvényen ezt külön nem emelte ki, de ugyanezen a listán az ether lett a harmadik, a DOGE pedig az ötödik.

A hagyományos értékpapírok közül az Apple, a Tesla, a Vanguard 500, az S&P500 a legnépszerűbbek az ismétlődő vásárlások között.

Jelenleg is több, mint 2 millió ember vár arra, hogy kipróbálhassa a Robinhood új featurét, a külső kriptopénz tárcákat történő transzfereket. Emellett a cég dolgozik a Lightning Network integrációján is.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img