Senkit nem érdekelt a 2,9 millióért vásárolt első tweet NFT

spot_img

Sina Estavi kriptopénzes vállalkozó vásárolta meg tavaly azt az NFT-t, amit maga Jack Dorsey mintelt és a világ első tweetjét ábrázolja. 

Az NFT akkori vételára 2,9 millió dollár volt. Múlt csütörtökön az iráni tulajdonos bejelentette a Twitteren, hogy eladásra kínálja az NFT-t, 48 millió dollárért. A vételár felét jótékonyságra fordította volna. Az Opensea-n az aukció szerdán zárult és a tétel mindössze 7 ajánlatot kapott, 6 dollártól kezdve 280 dollárig, ami kb. 0,0019 ETH.

„A határidőm valóban lejárt, de ha kapok még jó ajánlatot akkor eladom, de lehet, hogy soha nem fogom eladni.” – mondta a vállalkozó a CoinDesk-nek. Estavi-nak két napja van arra, hogy elfogadja az ajánlatok egyikét, különben azok lejárnak.

Sina Estavi két kriptós vállalkozás tulajdonosa is volt. A Bridge Oracle és a CryptoLand is összemolott, amikor Estavit tavaly letartóztatták az iráni hatóságok a gazdasági rendszer bomlasztásáért. A befektetők most épp arra várnak, hogy a Bridge Oracle tokeneket (BRG) újraindítsák a BNB Chainen és beváltsák azok régi verzióit. A swapról Estavi aznap értesítette a követőit, amikor az NFT eladását is meghirdette.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img