Ismét változások lesznek a Revolutnál

spot_img

Néhány napja újabb levél érkezett a Revolut felhasználókhoz, amelyben közölték, hogy minden ügyfél át lesz helyezve a Revolut Bankhoz, ha eddig még nem lépett volna át. Az áthelyezés 2022. július 1-jén fog megtörténni, innentől kezdve új feltételek lesznek érvényben. 

A közelmúltban meghosszabbították a Revolut uniós banki engedélyét, amely lehetővé teszi a cég számára, hogy fizetési és betétgyűjtési szolgáltatásokat nyújtsanak a Revolut Bank UAB-n keresztül.

Július 1-jén ezért összevonják a Revolut Payments UAB-t és a Revolut Bank UAB-t, ami azt jelenti, hogy a Revolut Payments UAB összes ügyfele július 1-jétől átkerül a Revolut Bank UAB-hez. 

Mi fog történni?

A Revolut Payments UAB-nél vezetett számlád átkerül a Revolut Bank UAB-hez, és folyószámlává válik. A jelenlegi IBAN számod nem fog változni. A folyószámládon a szokásos módon tarthatsz pénzeszközöket és használhatod a fizetésekhez.

A folyószámládon és adott esetben a látra szóló betéti számládon lévő pénzeszközök 100 000 euró erejéig betétbiztosítási rendszer védelme alatt áll. A betétbiztosításról ide kattintva olvashatsz további részleteket.

Ha a Revolut Payments UAB által kínált más szolgáltatást vagy terméket (a biztosítás kivételével) használsz, 2022. július 1-jétől ezeket a szolgáltatásokat és termékeket a Revolut Bank UAB fogja nyújtani.

Mi történik akkor, ha fizetős csomagod van?

Ha a Plus, Premium vagy Metal csomag felhasználója vagy, 2022. július 1-jétől az előfizetésedet a Revolut Bank UAB szolgáltatja majd neked.

Ez azt jelenti, hogy a Revolut Bank UAB lesz a Revolut mindennapi fedezetének és utasbiztosításának csoportos biztosítója is. A szolgáltatások lehető legjobb minőségének biztosítása érdekében új biztosítási brókerrel, a Revolut Insurance Europe UAB kezdik meg az együttműködést. 2022. július 1-jétől a Revolut Insurance Europe UAB tájékoztatja majd ügyfeleit a napi és utasbiztosítási fedezetükről, és válaszol a biztosítási szolgáltatásokkal kapcsolatos kérdésekre.

A strukturális változások ellenére a fedezet és az alkalmazandó feltételek változatlanok maradnak. Nem kell új biztosítási dokumentumokat aláírnod, és a már meglévő dokumentumok módosítására sem lesz szükség.

A biztosítási forgalmazó megváltoztatása a Revolut Insurance Europe UAB-ra nem jár semmilyen további költséggel.

A fenti módosítások miatt néhány változtatást eszközöltek a Plus, Premium és Metal szerződési feltételekben, ilyen például, hogy a Plus és a Premium csomag felhasználóinak legfeljebb két Revolut Junior számlához lesz hozzáférése. Az alábbi hivatkozásra kattintva elolvashatod ezeket a módosításokat.

A többi termék szerződési feltételeiben is apróbb változtatások lesznek, hogy tükrözzék az új struktúrát. Szerződési feltételek új változata, beleértve a személyes feltételeket és a Plus, Premium és Metal csomagok általános szerződési feltételei 2022. július 1-jén lépnek hatályba. Ha a változások miatt szeretnéd megszüntetni a számládat, ezt 2022. július 1. előtt teheted meg.

Ha július 1. előtt nem kérvényezed a számlád megszüntetését, akkor elfogadod és tudomásul veszed, hogy megkaptad és elolvastad a betétbiztosítási információs dokumentumunkat. Az egyesülést követően a személyes adataidat az új szolgáltató, a Revolut Bank UAB fogja feldolgozni.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A közepes vagy kisebb kapitalizációjú coinok beruházásához az általunk is használt KuCoin felületét próbáld ki. Az így vásárolt kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni.

Ne feledd, hamarosan változások lépnek életbe a Revolutnál!

/revolut/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img