Stepn: letiltották a kínai felhasználókat

spot_img

A Solana alapú Stepn játék fejlesztői bejelentették, hogy letiltják a kínai felhasználókat. Mindezt a kínai kormány új szabályozásával indokolták. Nem tisztázott, hogy Kínában hány felhasználója van a move-to-earn játéknak, de a Weibo-n, a legnagyobb helyi közösségi médiában pénteken egy kis időre a top trending téma volt a játék.

A fejlesztők július 15-i határidővel megvonják a szolgáltatást a kínai felhasználóktól és leállítják náluk GPS és a geolokációs szolgáltatásokat.

A Stepn azért lett move-to-earn játék, mert a játékosok mozgással tudnak GMT tokeneket gyűjteni. A gyűjtögetéshez először vásárolniuk kell egy cipő NFT-t, amivel kereskedhetnek a belső piactéren. Ezeket gemekkel is tuningolhatják. Ha megvan a cipő, akkor a telefonunkkal együtt útnak indulhatunk, hogy meglegyen a napi jutalom. A GMT token árfolyama a hírekre reagálva 38%-ot esett.

A Stepn decemberben indult és az első negyedévben 20 millió dolláros profitot tudott felmutatni, amit nagyrészt a tranzakciós jutalékokból szerzett. A játéknak 580 ezer játékosa van jelenleg, az elmúlt 24 órában 39 ezer volt aktív.

A Kripto Akadémia Gaming szerverén többen is játszanak a Stepn-el. Gyere fel és ismerd meg a legjobb praktikákat a játékban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img