Dubaj meghódítása: tornagyőztes a KA Gaming

spot_img

Odabent az arénában nyoma sem volt a kinti sivatagi hőségnek. A feketébe öltözött csapat levonult a színpadról, majd elfoglalták helyüket a pódium szélén elhelyezett három számítógépnél. A mögöttük lévő óriáskijelzőn felvillant a csapat emblémája: KA Gaming, vagyis Kripto Akadémia Gaming.

Fana, Spoilerr és Wookiehentes a kétnapos torna utolsó mérkőzésére készült a monitorok előtt. Az itt aratott győzelmek már rég elfeledtették a dubaji repülőút fáradalmait. A három magyar játékos magabiztosan megverte a csoportkör összes ellenfelét. Ezek után az elődöntőben a thai AMP-vel került össze, akiket 2-0-val küldött haza. 

Most a torna döntője következett. A színpad másik szélénél a Spider Tanks játék egy másik ismert szereplője, a thaiföldi BKS, a Bangkok Siam Team csapata nézett farkasszemet velük. A három legjobb thaiföldi egy 1000 főt számláló csapatból került ki úgy, hogy belső selejtezőket játszottak egymás ellen. A KAG és a bangkoki csapat már összecsapott a csoportkörben. Akkor egy kiélezett meccsen 2-1-re nyert a magyar csapat.

A tornát és a 7000 dolláros fődíjat az nyeri, aki a döntőben 5 mérkőzésből a legjobb tud lenni. A meccsek előtt a csapatok még tiltólistára tehettek két fegyvert a másik csapat számára. A thai csapat a repair artilleryt választotta, egy gyógyító képességet, ami Wookiehentes eszköztárában egy kulcsfontosságú képesség volt a tornán. A Kripto Akadémia Gaming még így is esélyesebbnek számított, de mindig a jobb csapatra nehezedik a nagyobb nyomás.

A játékosok elindították a Spider Tanks-t, a döntő elkezdődött.

Az első menetben 11 thai tankot lőtt ki a magyar csapat, amíg a BKS-nek egyet sem sikerült leszedni. Egy győzelem behúzva. 

A második menet capture-the-flag módban zajlott. A thai csapat szinte végig vezetett, majd egy jó akcióval a KAG átvette a zászlót és sikerült hosszabbításba nyújtani a meccset. Ezután az ellenfél mindhárom játékosát kilőtték, így azoknak esélyük sem maradt a zászló visszaszerzésére. A fiúk behúzták a második győzelmet is.

A harmadik meccs következett. Itt volt a nagy esély, hogy 3-0-ás összesítéssel megnyerjék a döntőt. A harmadik meccsen odatette magát a thai csapat: a team deathmatchen egy ponton 4-3-ra is feljöttek. A végére viszont felülkerekedett a Kripto Akadémia Gaming és 7-3-al behúzta a döntő meccset.

A Kripto Akadémia Gaming megverte Thaiföld legjobbjait és hazahozta a 7000 dolláros fődíjat a MetaCon Global tornát, az első ilyen jellegű nemzetközi nft gaming, metaverzum és Web 3.0 versenyt. A fődíj mellé legalább ugyanakkora értékű játékban felhasználható NFT-ket is kapott. 

A csapatot újra a színpadra szólították, ahol a konferencia alatt kommentátorrá és műsorvezetővé avanzsált csapatmenedzserrel, Peasant_eve-el együtt megünnepeltették magukat.

Fana, Wookiehentes, a felkonferáló hölgy Tuesday Le Roux, Pesant_Eve és Spoilerr az első MetaCon Global eseményen

Wookiehentes, Spoilerr, Fana és Peasent_eve még pihen egyet a dubaji hotelük medencéje mellett és hamarosan indulnak haza. Ha szeretnél velük és a csapattal beszélgetni, ezt megteheted a Kripto Akadémia Gaming dedikált Discord szerverén.

A tornáról készült teljes streamet végignézheted a YouTube-on. A döntő 5 óra 45 perctől kezdődik.

A KAG eredményei a MetaCon Global 2022, Dubai, UAE tornán:

KAG 2-1 CCS (thaiföldi)

KAG 3-0 AFRI (nigériai)

KAG 2-1 BKS (thaiföldi)

KAG 3-0 AMP (thaiföldi)

KAG 3-0 GAMIC (nigériai)

elődöntő:

KAG 2-0 AMP (thaiföldi)

döntő:

KAG 3-0 BKS (thaiföldi)

A Kripto Akadémia Gaming köszöni szépen a közösség támogatását, a szurkolást és a bátorító üzeneteket. A csapat még csak az út elején jár, de elszántan dolgoznak tovább a sikerekért. Hajrá KAG!

A KAG tornarésztvevői: Fana, Spoilerr, Pesant_Eve és Wookiehentes
KAG v CCS (Thaiföld) meccs a csoportkörben

Fana,Wookiehentes,SpoilerrA jobb oldalon Pesant_Eve, aki műsorvezetőként is kiváló munkát végzett.



spot_img
spot_img
spot_img
spot_img