Kiszart szar: új kriptopénz a Huobin

spot_img

Pénzért bármit. Alighanem ez lehet a Huobi új üzletpolitikája, legalábbis ezt sugallja a tőzsdére legutóbb felvett kriptopénz neve, amit aligha a projekt jövőjébe vetett bizalmuk miatt választottak ki az oldal üzemeltetői.

A 2017 elején még a világ legnagyobb kripto tőzsdéjének számító, és a globális kereskedési forgalom ~80%-át bonyolító Huobi azt követően indult meg a lejtőn, hogy a kínai állam elkezdte bevezetni az ágazatot érintő korlátozásait. A több hullámban érkező tiltások miatt, a kínai hátterű oldal lassan kiszorult a piacról és ma már csak árnyéka régi önmagának.

A fentiek tükrében talán nem is annyira meglepő, hogy ma már sokkal kisebb prioritást kap a tőzsdén megjelenő új kriptopénzek minőségellenőrzése. A lényeg hogy mindig legyen valami új, ami termeli a jutalékot.

A Huobira tegnap felkerülő ‘SHIT – I will poop it’ nevű kriptovaluta egy pixel grafika stílusban megalkotott, szardarabokat ábrázoló NFT kollekcióhoz tartozó digitális pénz.

Habár elképzelhető, hogy a magyarul “ki fogom szarni” névre keresztelt projekt árfolyama a rá irányuló figyelem és a mém faktor miatt pár napig, vagy hétig emelkedni fog, de akkor is egy olyan szintet képvisel, ami felé már nem kellene elmenni.

Bár az is lehet, hogy csak mi vagyunk túl finnyásak, elvégre 33 000 légy, akarom mondani közösségi médiás követő csak nem tévedhet.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img