A legnagyobb TikToker reklámozza majd a Binance-et

spot_img

Khaby Lame tartalomgyártó, az első számú TikToker lett a Binance legújabb partnere. A hírt a Binance vezérigazgatója, Changpeng Zhao közölte Twitteren.

Miért? Mert ő a legkövetettebb kreátor a TikTokon. És nagyon jó abban, hogy egyszerűen magyarázzon el dolgokat. Tökéletes választás a kripto adopcióhoz.

– kommentálta CZ.

Khaby arról lett ismert, hogy feleslegesen bonyolult lifehackeket parodizált a TikTok-on. Jellegzetes kézmozdulata már mémstátuszba emelte őt – CZ-vel is ezt mutatják a képen.

A szenegáli születésű és Olaszországban élő Khaby még csak 22 éves és a koronavírus alatt, unaloműzésből kezdett tartalomgyártásba. Egy hónappal ezelőtt lett a TikTok legnépszerűbb kreátora, amikor 144 millió követőjével átvette az első helyet Charlie D’Amelio-tól.

Khaby Lame vagyona 20,3 millió dollár körül van. A legtöbb bevétele szponzorációkból származik (állítólag 80 ezer dollárba kerül egy szponzorált videója), valamint van egy saját merchandise boltja. A Binance üzlettel kapcsolatban nem derültek ki a számok, de valószínűleg a millió dolláros nagyságrendben mozog.

Tudtad? A Kripto Akadémiának is van saját TikTok-ja, ahol naponta jelentkezünk friss rövid videókkal. Iratkozz fel!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img