Akár 8000 forint értékű ajándék a Binance-től, kizárólag a magyar felhasználóknak

spot_img

A Binance bővítette a magyar forint támogatását. Ennek kapcsán egy nyereményjátékot is meghirdettek, amiben kizárólag a magyar felhasználók vehetnek részt.

A tőzsde már régóta támogatja a forint alapú kártyás befizetések/vásárlások lehetőségét, a forint alapú kártyás kiutalásokkal/eladásokkal azonban egészen mostanáig adós maradt.

Ezt a hiányosságot pótolták tegnap a tőzsde szakemberei, akik az erről szóló bejelentést egy nyereményjátékkal is megfejelték. Ennek középpontjában szintén a forint alapú kártyás vásárlások állnak, melyekkel most kétféle módon nyerhetnek a magyar felhasználók:

  • Az első 50 felhasználó, aki egy összegben legalább 12 000 HUF-t fizet be az oldalra, 10 BUSD (~4000 Ft) értékű kupont kap ajándékba.
  • Az első 25 felhasználó, aki egy összegben legalább 20 000 HUF-t fizet be az oldalra, 20 BUSD (~8000 Ft) értékű kupont kap ajándékba.

A kuponokért a névértéküknek megfelelő BUSD-t fognak a nyerteseknek jóváírni. Ez a Binance saját stabil coinja, ami szabadon átváltható a tőzsde kínálatában elérhető kripto- és fiat pénzekre.

Aki teljesíti a fenti követelmények valamelyikét, annak már csak annyi teendője marad, hogy ellátogat a játék hivatalos oldalára és kitölti az itt található igénylő lapot.

A promóciós időszak ideje (magyar idő szerint): 2022. 07. 15. (02:00) – 2022.07.29. (01:59), vagy amíg el nem fogynak a felajánlott nyeremények. A nyereteseknek az akció végét követő két héten belül írják jóvá az ajándékot.

A játékban kizárólag a magyar felhasználók által HUF-ban végrehajtott kártyás befizetéseit fogják figyelembe venni. A teljes kiírás a tőzsde oldalán olvasható.

Ha még nem vagy a Binance felhasználója, most nem csak emiatt érdemes megfontolni a regisztrációt:

Playstation-t, MacBook-ot és iPhone-t is nyerhet, aki most regisztrál a Binance-re

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img