BTC: egy kis ideig még folytatódik a konszolidáció

spot_img

Július 13-a óta már 2000 dollárral magasabb a Bitcoin árfolyama, a konszolidációból még egyik irányba sem mozdult ki.

A lenti napos grafikonon bejelölt lefelé tartó ellenállás vonalát április 5-e óta nem lépte át a Bitcoin. A lefelé trend legalacsonyabb szintje 17 622 dollár volt, egy hónappal ezelőtt. 


A Binance-en már forintért is tudsz vásárolni a bankkártyáddal! Ha legalább 12 000 forintért vásárolsz a Binance-en és benne vagy az első ötven vásárlóban, 10 BUSD-t kapsz ajándékba. Kattints.


Azóta emelkedett az árfolyam és hamarosan újra megközelíti a diagonális ellenállást, nagyjából a 21 700 dolláros szint környékén. Ez a vonal egybeesik egy vízszintes ellenállással is, amit az utóbbi időben már kétszer sikertelenül próbált áttörni a piac.

A négy órás grafikonon látható, hogy egy emelkedő csatornában mozgott a BTC június 18 óta. Az alakzat hagyományosan a korrekció pályáját jelöli, vagyis a hosszabb távú trend itt még nem ért véget, ezért ennek a törésére is nagyobb az esély. 

Jelenleg a csatorna középvonalát közelíti az árfolyam, ennek a szintnek az áttörése majd visszatesztelése adhatna megnyugvást a longosoknak.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img