Példátlan lehetőséget lát a piacon a CleanSpark

spot_img

Az egyik legnagyobb bitcoinbányász cég a CleanSpark, a medvepiac ellenére több mint 1000 darab bitcoin bányászgép megvásárlását jelentette bejelentősen kedvezményes áron“, a korábbi 2022-es árakhoz képest.

Egy csütörtöki blogspotban a CleanSpark közölte, hogy 1061 darab Whatsminer M30S bányászgépet vásárolt meg, amelyeket a Coinmint New York-i létesítményében helyeztek el. A telephelyet a Riot Blockchain-nel közösen osztja meg. A Las Vegas-i székhelyű cég úgy nyilatkozott, hogy a gépeket jóval olcsóbban tudta megvásárolni, mintha azt “néhány hónappal ezelőtt” tette volna meg. A CleanSpark júniusban további 1800 darab Antminer S19 XP bányászt is beszerzett.

“Példátlan lehetőségeket látunk ezen a piacon” – mondta Zach Bradford, a CleanSpark elnök-vezérigazgatója.”

A CleanSpark szerint az 1063 darab bányászgép 93 petahash per másodpercet (PH/s) adott hozzá a cég össz hashrátájához, amely a jelentések szerint június 30-án 2,8 EH/s volt. Júniusban a CleanSpark 328 BTC-t adott el, nagyjából 8,4 millió dollár értékben “működési költségek és növekedés fejlesztésre“.

A nagyobb bányászcégek, köztük az Argo Blockchain, a Bitfarms, a Core Scientific és a Riot Blockchain is eladták BTC állományuk egy részét a júniusi működési jelentések szerint. Az egyik legnagyobb mennyiségben az Argo adott el, pontosan 637 BTC-t, hogy csökkentse a Galaxy Digital-tól felvett hitelből származó adósságát. 

Kibányászott kriptovalutáidat befektetnéd, de nem tudod hova? A Nexo felülete erre egy remek lehetőséget kínál.

További hasznos információkat, piaci elemzéseket, kereskedési és bányászattal kapcsolatos tippeket a discord szerverünkön és a youtube csatornánkon találtok.

Bitcoinbányászrészvény-jelentés – 2022.07.12.

/coindesk, cointelegraph, cleanspark, cryptopumpnews/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img