Győzd le az inflációt a SimpleFX 5000 dolláros első befizetői bónuszával

spot_img

Világszerte 40 éves rekordokat döntöget az infláció. Az Egyesült Államokban 9.1%, Európában 9.6% volt a pénzromlás átlagos mértéke, de hazánkban sajnos még rosszabb, 11.7% lett a hivatalos adat.

Egyre többen próbálják valamilyen aktív befektetéssel ellensúlyozni a megtakarításaik értékének csökkenését, a SimpleFX júliusi ajánlata pedig most azok számára lehet kedvező, akik ténlyeg szeretnének elindulni ebbe az irányba.

A Simple FX akciójában akár 100%-os első befizetői bónuszt is szerezhet, aki most fizet be az oldalra:

  • 40 dollárt kaphat, akinek az első befizetése magasabb mint 100 dollár,
  • 100 dollárt kaphat, akinek az első befizetése magasabb mint 250 dollár,
  • 200 dollárt kaphat, akinek az első befizetése magasabb mint 500 dollár,
  • 1000 dollárt kaphat, akinek az első befizetése magasabb mint 2000 dollár és
  • 5000 dollárt kaphat, akinek az első befizetése magasabb mint 10 000 dollár.

A bónusz összege kereskedésre szabadon felhasználható, kiutalni viszont csak a forgalmi feltételek teljesítését követően lehet. Az akció limitált ideig, július 29-ig tart. További részletek a hivatalos kiírásban.

A tőzsde tájékoztatása szerint egy felhasználó maximum 50 számlát hozhat létre a különböző kereskedési stratégiák alkalmazásához, de ha szeretné, ezek közül több fiókon is igénybe veheti a felajánlott bónuszt, ha korábban még nem fizetett be az adott számlára.

A 2014 óta működő SimpleFX a kripto mellet számos részvény, árucikk, arany, ezüst és forex pár kereskedését teszi lehetővé lehetővé.

A felhasználók 30 féle kripto és fiat befizetési mód közül választhatnak és részt vehetnek az oldal staking programjában. Az alkalmazásban stakingben tartott ethereum ellenértékét akár a kereskedés során is fel lehet használni, miközben az kamatozik az oldal által üzemeltetett staking poolban.

Ha szeretnéd kihasználni a SimpleFX limitált ideig érvényes, 5000 dollár értékű első befizetői ajánlatát, látogass el az oldalukra.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img