Binance Futures: erre figyelj, hogy biztosan megkapd a 10%-os BNB kedvezményt

spot_img

A Binance határidős tőzsdéjén szerezhető 10%-os jutelékkedvezmény aktiválásához szükség van egy egyszerű, ám mégis sokak által mellőzött lépés megtételére.

A napon belül végzett néhány perces, vagy néhány órás időtartamú kereskedési ügyletek végrehajtásának legolcsóbb módja a határidős piacok használata, mivel ezek sokkal alacsonyabb jutalékokkal dolgoznak, mint a hagyományos (spot) megfelelőik. (Hosszabb távon már egészen más a helyzet, de ezzel ebben a cikkben nem foglalkozunk.)

A Binance spot piaca alapesetben 0.1% jutalékot von le a végrehajtott ügyleteink után.

Ez 0.075%-ra csökkenthető, ha a spot walletünkben tartunk valamennyit a tőzsde saját kriptopénzéből, a BNB-ből. Amíg ez a BNB készlet kitart, az oldal ebből vonja le az immáron 25%-kal alacsonyabb, kedvezményes jutalékot.

A határidős (futures) piacokon a spot-nál akár 80%-kal alacsonyabb, mindössze 0.02% (limit) és 0.04% (market) fee-t kell fizetni a kereskedésért, ami BNB tartással további 10%-kal 0.018%-ra, illetve 0.036%-ra csökkenthető.

Ennek a 10%-os kedvezménynek a megszerzéséhez azonban már nem elég, ha csak a spot walletünkben tartjuk a BNB-t, hanem át is kell azt utalnunk a határidős (USD-M Futures) számlánkra.

Ezt ugyanabban a Transfer menüpontban tehetjük meg, mint ahol a kereskedéshez használt stabil coinjainkat is átküldjük a futures fiókunkra, csak ebben az esetben a BNB-t kell kiválasztanunk.

A Transfer elérhető egy gyors menüből:

Vagy a fejlécben található Wallet menüpontból:

Később az Asset menüpontban tudjuk nyomon követni, hogy a határidős kereskedéseink során nem éltük-e még fel a futures BNB készletünket, amit a kedvezmény fenntartásához időnként érdemes egy-egy újabb transzferrel kiegészíteni.

A BNB tartással megszerezhető 25%-os spot, illetve 10%-os futures kedvezményt további 20%-kal növelheti az, aki a Kripto Akadémia linkjén keresztül regisztrál a Binance-re.

A hozzánk tartozó kereskedők minden órában visszakapják a tőzsdének fizetett jutalékaik 20%-át (kickback). Ezek jóváírását ezen az oldalon, a Referral Kickback címszó alatt lehet ellenőrizni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img