Augusztusban akár $4500 cashback a SimpleFX-től

spot_img

A nyár utolsó hónapja sok izgalmat tartogat a globális pénzpiacok számára. Az Egyesült Államok és Kína, Oroszország és az EU, valamint az Izrael és Irán közötti konfliktusok kiéleződése könnyen recesszióba taszíthatják a világgazdaságot. Sokan mégis abban bíznak, hogy ezek a problémák megoldódhatnak, és az infláció is csökkenni kezdhet, véget vetve a jegybankok szigorító politikájának.

A kereskedők számára sok lehetőséget biztosít ez az időszak, hiszen az kriptovalutáktól kezdve, a részvényeken át, egészen az olajig és az aranyig minden eszköz hatalmas ingadozásokat produkál. A SimpleFX ezt az időszakot egy Cashback promócióval szeretné még eredményesebbé tenni, mivel augusztus 26-ig élhetnek a befizetők.

A bitcoinban jóváírt jutalmak megszerzéséhez a SimpleFX Rewards Center menüjében kell feliratkozni, a jogosultság megtartásához pediga promóciós időszak végéig plusszos befizetési mérleggel kell rendelkezni.

A megszerezhető jutalmak:

  • 0- 100 dollár befizetésig 30 dollár (bitcoinban jóváirva)
  • 100 dollár befizetéstől 60 dollár (bitcoinban jóváirva)
  • 250 dollár befizetéstől 150 dollár (bitcoinban jóváirva)
  • 450 dollár befizetéstől 270 dollár (bitcoinban jóváirva)
  • 2000 dollár befizetéstől kezdve 1200 dollár (bitcoinban jóváirva)
  • 7500 dollár befizetéstől kezdve 4500 dollár (bitcoinban jóváirva)

Az ajánlat 60%-os spread cashback visszatérítésnek felel meg.

A SimpleFX nemrégiben 100-szorosra növelte a kripto kereskedés során használható tőkeáttételt, amivel a BTC és ETH párokon is 1:100 arányban lehet kereskedni.

A SimpleFX díjnyertes kereskedő alkalmazása gyorsan és könnyedén teszi lehetővé bármilyen pénzügyi eszköz kereskedését, az árucikkektől kezdve, a kriptókon át, a részvényeken keresztül, egészen a forex piacokig. Nem számít, hogy földgázzal, Apple vagy Tesla részvénnyel, az Nvidia papírjaival, a kannabisz részvények közé tartozó Tilray-el, vagy török lírával akarunk-e kereskedni, mindegyiket megtalálhatjuk a webes és mobilos alkalmazásban.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img