Augusztus 20: magyaroknak szóló nyereményjáték a Binance-en

spot_img

A legnagyobb kripto tőzsde egy igazán egyedi ajándékkal szeretne kedveskedni a magyar felhasználóknak. A Binance augusztus 20-i ünnepek kapcsán meghirdetett promóciójára ezen az oldalon lehet regisztrálni.

A játék lényege, hogy egy legalább 5 dollár értékű Binance ajándékkártyát (Gift Card) kell küldeni egy ismerősünknek, amiért kétféle jutalomban részesülhetünk.

  • Az első 1000 felhasználó, aki elküldi az ajándékkártyát egy magyar államalapításról megemlékező NFT-t kap ajándékba.
  • Az első 100 felhasználó, aki elküldi az ajándékkártyát egy 20 dollár értékű Binance kupont kaphat ajándékba, amit szabadon felhasználhat. Fontos, hogy a küldés önmagában még nem elegendő, mert a címzettnek el is kell fogadnia (Receive/Redeem) a neki küldött ajándékot ahhoz, hogy a küldő jogosult legyen a nyereményre.

Ha még nem hallottál róluk, a Binance ajándékkártyák működését ebben a cikkünkben mutattuk be:

A játék további szabályai:

  • A játék augusztus 19-én pénteken 10:00-kor indul, és augusztus 23-án kedden 23:59-kor ér véget. A promócióban kizárólag az ebben az időszakban küldött kártyákat veszik figyelembe.
  • A jutalmak 4 héten belül kerülnek jóváírásra, amiről a nyerteseket email-ben fogják értesíteni. A pénznyereményt tartalmazó kuponokat ezután 14 napig lehet majd beváltani. A kuponokat kizárólag magyar felhasználók nyerhetik meg.
  • A Binance fenntartja a jogot, hogy kizárja a játékból azokat, akik valamilyen csalással próbálnak előnyre szert tenni, például több saját hozzáférésük alatt álló fiók között próbálnak kártyát küldeni.

A játékban való részvételhez mindenképpen regisztrálni kell az erre létrehozott aloldalon, ahol az esemény teljes leirása is elolvasható.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img