FOOTBALL: rajongói token index a Binance-en

spot_img

Tíz focicsapat által kibocsátott fan token árfolyamait egyesíti a FOOTBALL névre hallgató árindex, ami ma reggeltől kereskedhető a Binance-en.

Az index a klubbok által kibocsátott és a Binance spot piacain is elérhető hivatalos kriptovaluták árfolyamait egységesíti, a FOOTBALL tehát a Juventus (JUV), AS Roma (ASR), Atletico Madrid (ATM), AC Milan (ACM), Manchester City (CITY), FC Barcelona (BAR), Paris Saint-Germain (PSG), SS Lazio (LAZIO), FC Porto (PORTO) és FC Santos (SANTOS) kriptopénzeit foglalja egy kosárba és teszi könnyen kereskedhetővé a határidős piacokon.

Az index árfolyamának kiszámításában hangsúlyosabban veszik figyelembe a Binance által is támogatott 3 csapat tokenjeinek értékét. (A lista tetején találhatók.)

A FOOTBALL index a DeFi és a bitcoin dominanciáját követő indexxekkel együtt a Binance határidős platformján érhető el. Habár jelenleg csak klubcsapatokat foglal magába, nem csak az őszi bajnoki szezon, hanem a novemberben rajtoló katari labdarúgó-világbankság narratívája miatt is érdemes lehet majd időnként rápillantani.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img