VDICK: kriptopénzt csináltak az Ethereum alapítójának szerszámából

spot_img

Nem mindennapi fotó készült a második legnagyobb kriptovaluta alapítójáról. A kockaság jelképének is tekintett Vitalik Buterinnek valami nagy dolog lapult a nadrágjában, az ezt igazoló fénykép pedig nemcsak viccek tárgyává, hanem egy új kriptovaluta ihletőjévé is vált.

Vitalik egyesek szerint az Ethereum staking szeptember 15-i indulására gondolhatott, mások szerint a hardveres tárcáját tarthatta kézközelben, de az is lehet, hogy egyszerűen csak egy long signal-al próbált üzenni az ethereum befektetőknek, amikor éppen lencsevégre kapták.

A közösségi oldalak kriptós csoportjaiban napok óta visszaköszönő kép alapján valaki még egy kriptovalutát is elindított.

A VDiCK INU, vagyis VF*SZ nevű coin természetesen csak egy mémnek, és a Doge/Shiba sokadrangú másolatának tekinthető. A fotó kapcsán egy napig jó poén volt, ám hamarosan teljesen eltűnik majd a süllyesztőben.

Ennek ellenére aki korán lecsapott a VDICK-re, az akár meg is százszorozhatta a pénzét, így már elindultak annak klónjai, például a VCOCK token is, amik természetesen szintén teljesen értéktelenek és messziről kerülendők, kizárólag csak a vicc utózöngéit próbálják meglovagolni.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img