A királynő sem úszta meg, mém coin lett a halálából

spot_img

Mostanra teljesen hétköznapi dologgá vált, hogy bármi is történjék a nagyvilágban, valaki szinte azonnal létrehoz egy azzal kapcsolatos kriptopénzt.

Az így keletkező mém coinok nem képviselnek semmilyen értéket, csak a nevükkel utalnak arra, hogy egy aktuális esemény kapcsán kerültek forgalomba. Legtöbbjük csak néhány óráig, vagy napig mutat aktivitást, de aki kiismeri a kifejezetten rájuk jellemző sajátosságokat és dinamikát, az ez alatt is szép pénzt kereskedhet össze velük.

A királynő tegnapi rosszulléte, majd később bejelentett halálhíre kapcsán menetrendszerűen érkeztek az erre a sémára építő kriptopénzek, melyekből mostanra már több tucat, sokszor azonos névvel rendelkező coin került fel a decentralizált tőzsdéke.

Ezek létrehozása csak minimális összegbe és technikai tudásba kerül, de hogy közülük melyik lesz az az egy vagy kettő, ami abban a pár órában tényleg felkapottá válik, általában lutrinak számít.

Második Erzsébetről mi egy interneten talált, némiképp az oldalunkhoz is kapcsolódó rövid videóval szeretnénk megemlékezni, melyen az arcképével ellátott bankjegyek grafikáin követhető végig az uralkodó élete. Nyugodjék békében!

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img