Egy Tesla Model 3 és 30 000 dollár értékű kriptovaluta nyerhető a Fairspin születésnapi játékán

spot_img

Egy Tesla Model 3, 30 000 dollár értékű kriptovaluta és 7000 ingyenes játék vár gazdára a Fairspin születésnapi játékán.

A Fairspin Birthday Tournament szeptember 27. – október 27. között kerül megrendezésre.

A kaszinó a játékosokat nagy értékű nyereményekkel várja. Az aktív résztvevők az oldalon elérhető bármelyik játékkal jogosultságot szerezhetnek a fődíjak megszerzésére:

  1. hely: Tesla Model 3 ($50 000)
  2. hely: 2 000 000 TFS ($9 000)
  3. hely: 1 200 000 TFS ($5 000)
  4. hely: 400 000 TFS ($1800)
  5. hely: 400 000 TFS ($1800)

Azok között, akik nem kerülnek be a kiemelt nyertesek közé, de az ünnepi időszak alatt 100 dollárt meghaladó befizetést hajtanak végre az oldalon, további 3 000 000 TFS token és 7000 free spin, vagyis ingyenes játék kerül kiosztásra.

Mindemellett azok is nyerhetnek, akik ezúttal nem szeretnének kockáztatni, de követik a Fairspin közösségi oldalait. Az itt futó játékok díjazására 1000 dollárt különítettek el.

Hogyan lehet nyerni?

  1. A játékosok minden egyes feltett tét után bizonyos mennyiségű TFS token visszatérítést (rakeback) kapnak.
  2. Minél nagyobb a feltett tét, annál több TFS szerezhető.
  3. Azok, akik a játék ideje alatt a legtöbb TFS visszatérítést szerzik (play to earn) a fentebb említett díjakban részesülnek.
  4. A játékban csak azok vehetnek részt, akik a Fairspin oldalára regisztrálva, azon keresztül teszik meg a tétjeiket.

Az oldal működése transzparens. A feltett tétek és a játékok lefolyása rögzítésre kerül a blokkláncon. Az eredmények a Trueplay Explorer segítségével bármikor visszakereshetők.

A Fairspin kaszinó:

A Fairspint 2018-ban hozták létre, működését Curaçao-ban kibocsátott licensz biztosítja. A kaszinó transzparens, a játékok menete a blokkláncon kerül rögzítésre, amit a Trueplay Explorer segítségével később bárki visszakereshet.

A Fairspin 70 szolgáltató közel 5000 játékát teszi elérhetővé. Egyes játékok akár 20 különböző nyelven is elérhetők.

A kaszinó egy saját digitális tokennel is rendelkezik. A TFS Token teszi lehetővé a Fairspin egyedi hűségprogramjának működését.

A TFS-t az oldalba integrált tőzsdén keresztül lehet fiat pénzre váltani. A Fairspin figyelmet fordít arra, hogy a TFS token USD-ben kifejezett árfolyamát lehetőleg stabilan, nagyobb ingadozásoktól mentesen tartsa. Egy TFS jelenleg 0.0044 dollárt ér.

A TFS token felhasználási módjai:

Play To Earn: a játékosok minden játék után TFS-ben kifejezett rakeback-et kapnak, amit később készpénzre válthatnak, kiutalhatnak (Ethereum alapú ERC20 token), vagy letétbe is helyezhetnek.

Hold To Earn: a kaszinó a napi bevételeinek egy részét visszaosztja azoknak, akik letétbe helyezik a TFS tokenjeiket. Itt három fix futamidejű letét választható: 8 óra, 1 nap és 3 nap. A Hold to Earn program átlagos APR-je a kaszinó szerint bizonyos időszakokban az 500%-ot is elérheti. A letétesek az általuk elhelyezett tokeneket minden esetben visszakapják. A kaszinó ebből akkor sem vonna le, ha a kérdéses időszak alatt esetleg nem keletkezik bevétele.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img