Egy kripto tőzsde igazgatója tagadja, hogy lovakat molesztált volna

spot_img

Ez ugyanaz a pali, aki megujjazott egy lovat? Ezt a kérdést fűzte valaki ahhoz a közösségi médiás beszélgetéshez, aminek témája az egyik legnagyobb decentralizált kripto tőzsde, a SushiSwap frissen megválasztott igazgatója volt. Néhány perccel később be is borult a váltó saját kriptopénzének az árfolyama, miután a közösség szinte azonnal felkapta és virálissá tette a híresztelést.

A komment közzététele óta közel 9%-ot esett a Sushi árfolyama

A Sushi Token az elmúlt napok egyik legjobban teljesítő kriptovalutája volt. A hónap eleje óta mért több mint 40 százalékos emelkedése többek között annak volt köszönhető, hogy az 50 milliárd dollárt kezelő Golden Tree befektetési alap bejelentette, hogy 5.3 millió dollár értékű befektetést hajtott végre náluk, amiért Sushi Tokeneket vásároltak.

A Sushi árfolyama a tegnap esti órákig még a múlt hét második fele óta tartó általános piaci gyengeség ellenére is jól tartotta magát, aztán jött a már említett lovacskás bejegyzés, ami egy csapásra megváltoztatta a helyzetet.

A Sushi árfolyama a BTC múlt heti esése ellenére is jól tartotta magát az esti bejegyzés közzétételéig.

A hozzászólást eredetileg egy olyan beszélgetéshez fűzték hozzá, aminek szerzője komoly vádakkal illette a SushiSwap éppen most megválasztott igazgatóját. Szerinte az új vezető egy többszörös csaló lehet, aki megpróbálta eltüntetni az internetről a múltbéli ténykedésével kapcsolatos nyomokat.

Meglehet, hogy a vicces komment igazából erre a beszélgetésre irányított nagyobb figyelmet, és inkább az ebben leírtak vezethettek a hirtelen visszaeséshez, ám ahogy az az interneten lenni szokott, a száraz tények helyett végül a mém értékkel bíró komment szövege vált igazán felkapottá.

Ami az állatokkal való közelebbi kapcsolatát illeti, a megvádolt igazgató szerint egy vele megegyező nevű pornósztárral keverhették össze, akiről készülhettek ehhez hasonló felvételek.

A feltételezett csalásokkal kapcsolatban ugyanakkor lehet, hogy még sokat kell majd magyarázkodnia, az eredeti bejegyzés alatt ugyanis többen is megerősítették a vele szemben felhozott állításokat.

Vicces belegondolni, de elképzelhető, hogy egy alapkezelő munkatársának majd azt kell a felettesének elmagyaráznia, hogy az általa felügyelt portfólióba tartozó kriptopénz vezetőjének igazából nem szokása lovakkal henteregni. Az viszont szinte biztos, hogy a pacikkal kapcsolatos mémek a jövőben már vissza-visszatérő elemei lesznek a kriptós mémkultúrának.

Ezt a SushiSwapnál is érezhették, az ügy kapcsán ugyanis csak ennyit üzentek a 230 ezres Twitter követőtáboruknak.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img