Ingyenes NFT workshop Budapesten és Debrecenben

spot_img

Túlárazott profilképekként váltak ismertté, de az évtized végére a webes és pénzügyi alkalmazások megkerülhetetlen elemei válhatnak belőlük. Ma még sokan csak legyintenek az NFT szó hallatán, de az új technológiában rejlő lehetőségek korai megismerése később még sok előnyt biztosíthat az érdeklődők számára.

Közülük most elsősorban a fejlesztőket szeretné megszólítani a Radix csapata, akik a nagy sikerű nyári rendezvényük után ismét egy ingyenes, ezúttal az NFT-k világát bemutató képzésre invitálnak minket.

Az október 20-i esemény Európa több nagyvárosában egyszerre kerül megrendezésre, így ezen a napon Varsó, Amszterdam és Prága mellett Budapesten és Debrecenben is várják majd a jelentkezőket.

A Radix NFT workshopján a részvétel ingyenes, de a férőhelyek limitált száma miatt előzetes regisztrációhoz kötött. Az egész napos rendezvényen az oktatás mellett frissítőkkel és ebéddel is várják a vendégeket, aki viszont szeretne, akár offline is bekapcsolódhat a képzésbe.

Ami a találkozó szakmai részét illeti, a program célja az eszköz-orientált (Rust alapú) Scrypto programozási nyelv bemutatása és kipróbálása lesz, amit nem titkolt módon az Ethereum Solidity riválisának szán az azt megalkotó Radix.

A helyszínen a Radix vezető szakemberei vezetnek végig a Scrypto működésén és az NFT-k létrehozásának lépésein, bemutatva az ezekben, illetve a hozzájuk kapcsolódó DeFi alkalmazásokban rejlő lehetőségeket.

Az esemény során mindenkinek lehetősége lesz elkészíteni az első NFT-jét és NFT-értékesítési alkalmazását, a jelentkezők pedig a nap végén egy programozási versenyben is próbára tehetik a frissen megszerzett tudásukat, melynek nyerteseit kriptovaluta jutalmakban részesítik. Mindenki, aki elindul ezen a versenyen megnyerheti a nap végén kisorsolt különdíjat, egy 500 dollár értékű LEGO Lamborghinit.

A magyar helyszínek  Budapesten a High Five Bár (1075. Király utca 15.), Debrecenben pedig a Kazánház Egyetemi Klub (Böszörményi út 135.) lesznek.

High Five Bar

Ha szeretnél regisztrálni a Radix ingyenes NFT workshopjára, vagy kíváncsi vagy a további részletekre, látogass el a megfelelő oldalra:

A rendezvény időpontja mind a két helyszínen: 2022. október 20. (10:00 – 17:30).

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img