Újra elérhető a Plutus kriptokártya

spot_img

A tavaszi Crypto.com kártyás bejelentések negatívan érintették a felhasználókat, ezért rengetegen más alternatívákat kerestek. Az egyik ilyen lehetőség a Plutus kriptokártyája volt, olyannyira, hogy egy hét leforgása alatt annyi kártyát postáztak ki, mint egész előző évben, így ki is fogytak a készletből. A Plutus-hoz frissen csatlakozók várakozási ideje hetekre, hónapokra tolódott ki. 

A hosszú várakozási idő véget ért, egy tegnapi blogbejegyzés szerint a Plutus kártyák újra elérhetőek! Ha régóta vársz a kártyára, akkor nincs más teendőd, mint bejelentkezni a mobilalkalmazásba és megerősíteni a szállítási címed. A folyamat körülbelül 10 másodpercet vesz igénybe. A visszaigazolást követően postázásra kerül a kártya és tartózkodási helytől függően 3-14 napon belüli szállítási időt ígérnek.

Erősítsd meg a szállítási címed!

Ha még nincs Plutus fiókod, hozz létre egyet, töltsd le az alkalmazást innen a kezdéshez! Miután letöltötted az alkalmazást, kövesd a képernyőn megjelenő utasításokat a Plutus fiók létrehozásához.

 Ha referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

A Plutus frissített ütemtervje szerint hamarosan új banki szolgáltatást fog bevezetni, továbbá elérhetőek lesznek: 

  • Virtuális kártyák
  • SEPA – azonnali feltöltés a hét minden napján, 24 órában
  • Pénzküldés közvetlenül másoknak (pl. barátoknak)
  • Pénz fogadás közvetlenül másoktól (pl. fizetés)
  • Folyószámla és kártya egyenleg egyben
  • Csoportos beszedési megbízások

A Plutus az Egyesült Államokban is elindítja szolgáltatásait 2023 első negyedévében. Az amerikai ügyfelek ugyanazokat a 3-8%-os kriptopénz jutalmakat fogják kapni, mint az Egyesült Királyság és az Európai Gazdasági Térség (EGT) ügyfelei, de a perkek frissített, inkább az Egyesült Államokra optimalizált készletével. 

A Plutus javítani fogja díjstruktúráját is, többek közt csökkenti a devizadíjakat, pénzfelvételi díjakat. Ha minden jól megy, ezek az újítások november 21-én lépnek életbe. Kártyafeltöltéshez használhatunk majd Polygon layer 2-es megoldást is, de ezekről később közöl információkat a kártyakibocsátó.

A Plutus kártyát régiónkban csak euróval lehet tölteni. Ha Plutus kártyát használsz érdemes Curve mögé tenni. Ha Curve mögé rakod a Plutus kártyát a Curve fogja végezni a váltást Mastercard árfolyamon, ami általában jobb szokott lenni mint a Plutus által használt Visa árfolyam. A Curve a perkek között is megtalálható!

Curve: egy kártya mindenek felett

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

/Plutus/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img