Leáll a Binance Card Dél-Amerikában és a Közel-Keleten, érkezik a Nexo betéti kártya

spot_img

A Binance az X közösségi médiaplatformon (korábban Twitter) közölte, hogy a Binance Card a továbbiakban nem lesz elérhető a latin-amerikai és a közel-keleti felhasználók számára. 

A Reuters információi alapján a Mastercard és a Binance kriptotőzsde szeptember 22-től befejezi közös kriptokártya programját Argentínában, Brazíliában, Kolumbiában és Bahreinben. A kártyakibocsátó szóvivője szerint a döntés nem érinti a Mastercard többi kriptokártya programját.

A Mastercard kriptográfia és blokkláncokért felelős vezetője, Raj Dhamodharan áprilisban azt mondta a Reuters-nek, hogy a cég még több partnerkapcsolatra törekszik kriptos cégekkel, viszont minden kártyaprogram “teljes átvilágításon megy keresztül“, és folyamatosan figyelemmel kísérik.

“Négy kísérleti programunk volt velük a piacon – Argentínában, Brazíliában, Kolumbiában és Bahreinben. Ez a döntés csak ezekre a Binance Card programokra vonatkozik, semmilyen más kriptokártya programra nincs hatással” – mondta a szóvivő.

A Mastercard szóvivője nem kívánta kommentálni, hogy miért szűnt meg a Binance-el kötött kártyaprogram az adott országokban. 

Kapcsolódó cikkünk:

Mindeközben hamarosan érkezik a Nexo betéti kártyája. A korábban bemutatott kripto fedezetű Nexo hitelkártyát, ezentúl betéti kártyaként is lehet majd használni. A két kártya mód között egyszerűen lehet majd váltani egyetlen érintéssel. 

Betéti kártya módban a GBP, USD és EUR egyenlegből lehet majd költeni úgy, hogy továbbra is kamatoznak a Nexo számlára beutalt devizák. (A beutalt devizák egy az egyben átváltódnak a Nexo saját stabilcoinjaira és abból lehet költeni EURx-et, GBPx-et és USDx-et).

A betéti mód jelenleg béta tesztelés alatt áll, és korai hozzáféréssel egyelőre csak néhány felhasználó fér hozzá. A funkció hamarosan elérhető lesz minden Nexo kártyatulajdonos számára.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Binance: panaszos kiutalások és likvidálódó BNB hitel

/binance, mastercard, bloomberg, reuters, nexo/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img