Megszűnt a Binance VISA kártya | érkezik a Blackcatcard Binance Pay támogatással

spot_img

A Binance e-mailben is értesítette ügyfeleit, hogy az EEA (Európai Gazdasági Térség) területén mától, azaz 2023. december 20-án megszűnik a Binance Visa kártya bankkártya program. A változás a magyar Binance Card tulajdonosokat is érinti. A megszűnés okaként a Binance így nyilatkozott: a Solaris csoporthoz tartozó UAB Finansinės paslaugos, Contis UAB által kibocsátott Binance Visa betéti kártya program a Binance kártyaszámla feltételeinek 20. pontja értelmében lezárult. 

A Visa keretein belül működő szolgáltatás december 20-án tehát teljesen elérhetetlenné válik, új kártyák igénylésére nincs lehetőség. A 2020 ősze óta működő Binance Card kivezetése hivatalosan a portugál székhellyel rendelkező, de a fizikai kártyákat kibocsátó litván cég kiszállása miatt kerül sor. A háttérben valószínűleg (kimondatlanul) szabályozással kapcsolatos problémák lehetnek, ami miatt már többször is elveszítette a kriptotőzsde európai banki tranzakciók feldolgozását végző partnereit is. 

A Binance azt kéri, hogy a meglévő fizikai kártyádat semmisítsd meg a mágnescsík és a chip átvágásával, egyéb teendőd nincs. Ne aggódj, nem vesztesz el semmilyen fiat- vagy kriptovalutát a Binance számládról. Binance számládat a kártya megszűnése nem érinti, és továbbra is a szokásos módon fog működni. Ez a változás csak a Binance kártya használatát érinti.

A Solaris 2023. december 19-én, közép-európai idő szerint 17:00-ig a kártyákra érkezett összegeket visszatérítés címen visszaküldte a Binance-nek. Ezek hamarosan megjelennek, illetve meg kell jelenniük a Binance számládon. A visszatérítések feldolgozása 2024. április 18-ig is elhúzódhat, de elméletileg 5 napon belül meg kell jelennie a Binance számládon. A Solaris tájékoztatása szerint nem tudja megerősíteni, hogy a visszatérítések megérkeztek-e a Binance számládra, csak azt tudja megerősíteni, hogy a pénzösszegek visszakerültek-e a Binance-hez. 

További segítségre van szükséged?

A Binance Visa Debit kártya lezárásával, reklamációkkal, visszatérítésekkel vagy panaszokkal kapcsolatos további információkért látogass el a Binance GYIK oldalára: Binance ügyfélszolgálat (solarisgroup.co.uk)

Érkezik a Blackcatcard Binance Pay támogatással

A Binance Card megszűnését megelőző napon jelentette be a Binance, hogy partnerkapcsolatot alakított ki a Blackcatcard kibocsátójával a Papaya Ltd-vel. A cég értékelését az alábbi linken keresztül tekintheted meg, a kártyáról és a hozzá kapcsolódó applikációról, pedig ezen az oldalon gyűjthetsz hasznos információkat. (Légy körültekintő, mielőtt személyes adataidat közzéteszed. A máltai székhellyel rendelkező cég szintén a litván hatóságokon keresztül bocsájtja ki a kártyát.)

Igor Koroshev, a Blackcatcard marketing igazgatója elmondta: “A Blackcatcard és a Binance Pay együttműködése még közelebb hozza és tovább formálja a digitális bankolás új korszakát.” 

A Binance tájékoztatása szerint a kártyát a Binance Pay segítségével tölthetjük USDT segítségével díjmentesen, de az euróra történő váltás már nem az. (További díjakról érdeklődj a kártya bejelentés linkjén.) A Blackcatcard a magyarországi bevezetésével egyidőben a romániai, a cseh, az észt és a lett felhasználók számára is elérhetővé válik.

Csapj le a Bybit-tel közösen indított határidős kereskedési verseny nyereményeire, a részletekért látogass el a Kripto Akadémia oldalára. A játék ezen a hétvégén véget ér! További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Binance Card: decembertől használhatatlan lesz a legnagyobb kripto tőzsde bankkártyája

/binance, blackcatcard/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img