Plutus: cél az Amerikai Egyesült Államok

spot_img

Az Egyesült Államokban is elindítja szolgáltatásait a Plutus, derült ki a cég legfrissebb közleményéből. 2023 első negyedévében az USA lakossága hozzáférhet majd a Plutus alkalmazásához, kártyájához és több mint 100 millió kereskedőnél tudnak majd amerikai dollárral fizetni kriptopénz jutalmakért cserébe.

Az amerikai ügyfelek ugyanazokat a 3-8%-os kriptopénz jutalmakat fogják kapni, mint az Egyesült Királyság és az Európai Gazdasági Térség (EGT) ügyfelei, de a perkek frissített, inkább az Egyesült Államokra optimalizált készletével. Az amerikai perkek teljes listáját a megjelenési dátumhoz kötik és az amerikai lakosság körében népszerű összes főbb márkát tartalmazni fogja. 

A Plutus kártyát a Prepaid Ventures (PPV), az Egyesült Államok egyik vezető prepaid bankkártya kibocsátója fogja kezelni.

“Ez egy fontos mérföldkő a Plutus életében. Hamarosan 330 millió embernek lesz lehetősége kriptovalutát keresni! Tudjuk, hogy óriási a kereslet a szolgáltatásaink iránt és teljes mértékben az a szándékunk, hogy az amerikai neobankszektor legjövedelmezőbb bankkártyájává váljunk” – nyilatkozta Danial Daychopan, a Plutus vezérigazgatója és alapítója.

A PlutusDEX elérhetősége az USA-ban az állami törvényektől függ. A Plutus jelenleg a szükséges engedélyek megszerzésére törekszik ahhoz, hogy a lehető legtöbb államban működtethesse DEX szolgáltatásait.

Nincs még Plutus kártyád, itt rendelheted meg! Ha referral kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

Kiterjedt piackutatást követően a Plutus a nemzetközi terjeszkedésre törekszik, világszerte elismert márkává kíván válni. Egyelőre most az Egyesült Államokon van a hangsúly, azonban a sikeres bevezetést követően Latin-Amerikát, az Egyesült Arab Emírségeket és az ázsiai területeket fogja megcélozni szolgáltatásaival. 

A Plutus jelenleg fejlettebb bankszerű funkciót fejleszt új partnerségen keresztül, amelyet még nem hoztak nyilvánosságra. A Plutus alkalmazás és a kártya közelgő fejlesztésével kapcsolatos további részletek hamarosan napvilágot látnak.

https://twitter.com/i/status/1557385571017936898

A Plutus kártyát a mi régiónkban csak euróval lehet tölteni. Mivel a kártya euró alapú és Magyarországon használjuk, történik egy forintra váltás. Ha a váltást a Plutus végzi akkor 0.57+1.5% eurót számolnak fel minden egyes vásárlás után. Így már nem is érné meg a Plutus kártyát használni, ezért érdemes Curve mögé tenni. Ha Curve mögé rakjuk a Plutus kártyát a Curve fogja végezni a váltást Mastercard árfolyamon, ami általában egyébként is jobb szokott lenni mint a Plutus által használt Visa árfolyam.

Hozz létre Curve fiókot ezen a linken keresztül és 5 fontot kapsz érte!

A Curve ingyenes csomagjában jelenleg havi szinten 1000 euróig ingyenes a váltás minden nap, egészen augusztus 31-ig. Korábban 500 euró volt a havi limit és hétvégente extra díjat számoltak fel a váltásra, ami valószínűleg szeptembertől megint így lesz. Ha valaki többet költ havonta mint 1000 euró érdemes a Curve Black csomagra előfizetni, a Curve egyébként a perkek között is megtalálható.

Curve: egy kártya mindenek felett

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

/plutus, curve/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img