Curve: egy kártya mindenek felett

spot_img

Még a Bitcoin 2022 konferencián mutatta be bitcoin reward programját a Curve. A finetech cég a pénzügyi szolgáltatások sokaságának egyszerűsítésével foglalkozik az által, hogy egy mobilalkalmazásba és egy kártyába tömöríti azokat. 

A Curve lehetővé teszi a felhasználók számára, hogy a már meglévő hitel- és betéti kártyákat integrálhassák a Curve alkalmazásba és azokat összekapcsolhassák a Curve kártyával. A már meglévő jutalomkártyákat is lehet csatlakoztatni az alkalmazáshoz és így lehetőség nyílik arra, hogy “duplán” jutalmazzák magukat a felhasználók, akár bitcoinban is a meglévő jutalmak mellett.

“Mostantól az ügyfelek a Curve megoldásain keresztül kézbe vehetik pénzügyeik felett a kontrollt és egyben cashbacket is szerezhetnek. Sőt, kriptopénz jutalmakat is kínálunk a lehető legegyszerűbb elérhető módon! Tudjuk, hogy világszerte már emberek milliói rendelkeznek kriptovalutával, de sokak számára ez még mindig teljesen ismeretlen. A Curve folyamatosan úgy fejlődik, hogy utat kínáljon a kriptovaluták világába az egyre növekvő „kripto kíváncsi piac” számára” – mondta Shachar Bialick vezérigazgató a Bitcoin Magazine-nak küldött sajtóközleményben.

A Crypto Rewards egy teljesen új termék a Curve szolgáltatási között, amely lehetővé teszi a Curve prémium (black és metal) ügyfelei számára, hogy átváltsák a megszerzett cashbacket kriptovalutára. A Curve X szinttel csak bitcoinban szerezhetnek jutalmat.

A Curve alkalmazása már most is jelentős felhasználói bázissal rendelkezik Európában, az Egyesült Államokban pedig nemrégiben indult. A Crypto Reward program keretén belül a felhasználók az alkalmazásban megnézhetik a megszerzett bitcoin és egyéb kriptovaluták egyenlegeit is. Ha az ügyfél úgy dönt, hogy el akarja költeni a megszerzett kriptovalutát, akkor a Curve Cash digitális pénztárcát használhatja erre a célra.

“A kriptovaluták világához meg kell adnunk a tömegnek az egyszerű belépés kulcsát” – mondta Bialick. 

A Curve a 2022-es Bitcoin Konferencián előadást is tartott, ahol felvázolta saját szerepét a bitcoin alapú fizetések harmadik rétegeként (layer 3). Ha a második réteget (layer 2) adatátvitelként lehet elképzelni, akkor a harmadik réteget ebben a modellben adataggregációként kell kezelni. Ez az a hely, ahol a pénzrendszer szempontjából releváns, felhasználható adatokat egy központi helyen egyesítik és használják, hogy a felhasználók számára megkönnyítsék és elérhetővé tegyék azokat.

(forrás: bitcoin magazine)

A Curve esetében az egyes felhasználók által használt kártyák és számlák összevonásával valósulna meg, ami az összes elkölthető eszközt egy helyen kezelné.

A Curve célja a jövőre nézve az, hogy a felhasználó egyszerre integrálhassa az összes kártyáját, beleértve a hozzáférést digitális pénztárcáihoz és a bitcoin elköltésére szolgáló tőzsdékhez, így építve fel az elképzelt harmadik réteget, amit Balick úgy jellemzett:

“Egy kártya, ami mindet ural!”

Hozz létre Curve fiókot ezen a linken keresztül és 5 fontot kapsz érte! 

Ha szeretnéd megrendelni a Curve kártyáját vagy letölteni az applikációt, ezen a linken keresztül tudod megtenni. Korábban bemutattuk a kriptokártyák legújabb üdvöskéjét, a Plutus kártyát, mit Curve mögé rakva azonnal használhatsz.

 Ha referral kóddal regisztrálsz, a Plutus kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Folytatja a kedvezmények leépítését a Crypto.com

/nasdaq, bitcoin magazine, curve

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img