Folytatja a kedvezmények leépítését a Crypto.com

spot_img

A Crypto.com Visa Card 2018. novemberi indulása óta a világ legnépszerűbb kriptokártyaprogramjává nőtte ki magát és jelenleg több mint 60 országban érhető el, köztük hazánkban is. A cég ismét módosítja juttatási programját hétvégi bejelentése szerint, ami érinti a hazai felhasználókat is.

https://twitter.com/cryptocom/status/1550828075260190720

A már meglévő Jade Green, Royal Indigo és Ruby Steel Crypto.com Visa kártya tulajdonosok, akik 2022. július 23. előtt aktiválták a kártyájukat, további hat hónapig 2023. január 23-ig élvezhetik a kártyájukon keresztül elérhető kedvezményeket, – Spotify, Netflix előfizetések visszatérítése – a jelenlegi feltételek szerint. Ezt követően, a fent említett kártyabirtokosok már nem fognak részesülni CRO visszatérítésben Netflix vagy Spotify előfizetés során, ehelyett a kártyabirtokosok a kártya szintjétől függően legfeljebb 2%-os visszatérítést kapnak.

Az Icy White, Frosted Rose Gold vagy Obsidian kártyával rendelkező kártyatulajdonosok továbbra is élvezhetik a meglévő visszatérítési előnyöket.

Azok a kártyabirtokosok, akik frissítik kártya és CRO staking szintjüket, a frissítés dátumától számított hat hónapig élvezhetik még az új kártyaszinthez kínált kedvezményeket. Az előnyök meghosszabbítása minden új és meglévő kártyabirtokosra vonatkozik. 

Az Obsidian, Icy White vagy Frosted Rose Gold kártyára frissítő kártyabirtokosok számára a visszatérítési előnyök hat hónap elteltével sem járnak le mindaddig, amíg a kártyabirtokos fenntartja valamely fent említett kártyák egyikét. 

A kedvezmények lefaragása ellenére új partnerségeket vizsgál a Crypto.com, hogy nagyobb előnyöket biztosítson a kártyabirtokosok számára, amiről hamarosan tájékoztatást fogunk kapni.

A cég eddig alaposan lefaragta a cashback százalékokat és a havonta megszerezhető pénzvisszatérítés mértékét is csökkentette, maximalizálta két legnépszerűbb csomagjánál. Rengeteg felhasználó nemtetszését fejezte ki azzal, hogy sokan újabb kriptokártyák felé fordultak. 

Az egyik ilyen alternatíva a Plutus lehet. “A Plutus már 2017 óta a piacon van, de az előző reward modelljük miatt nem igazán voltak népszerűek. Idén márciusban viszont elindult az új Rewards & Accounts modell 2.0 és egyre többen kezdték el használni a brit cég kártyáját. A Crypto.com bejelentései után a Plutus egy hét alatt annyi kártyát postázott ki, mint egész előző évben.

 Ha refferal kóddal regisztrálsz, a kártya aktiválásakor 10 dollárnyi PLU-t kapsz.

A Plutus-nál nem kell hónapokra lekötni semmit és még csak a tárcánkban sem kell tárolnunk semmit ahhoz, hogy megkapjuk a 3 százalékos pénzvisszatérítést, az egyes csomagoknál pedig el sem kell köteleznünk magunkat.”

A Plutus kártyáról szóló bemutató anyagunkat itt találod meg. Ha pedig szeretnéd megrendelni a kártyát, amit Curve mögé berakva azonnal tudsz használni, ezen a linken keresztül tudod megtenni.

Hozz létre Curve fiókot ezen a linken keresztül és 5 fontot kapsz érte! 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Bitcoin vagy nagyobb altok vásárlásához a Binance szolgáltatásait ajánljuk. A megszerzett kriptovalutáidat akár a Nexo felületén is tudod kamatoztatni vagy a Safepal hardver tárcán biztonságban tárolni.

Plutus: ingyen kriptó, minden kártyás vásárlás után

/crypto.com/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img