Csökkennek a Crypto.com kártyák bónuszai

spot_img

Jelentős mértékben csökkennek a Crypto.com VISA kártyák után járó bónuszok. A cég tegnap jelentette be, hogy június elsejétől változtat a működés feltételein.

https://twitter.com/cryptocom/status/1520752215329181696?s=20&t=n1fenWRboFytEsHTZDLX9w

A vásárlások után járó CRO cashback mértéke a korábbiakhoz képest 40-100%-kal esik vissza a különböző osztályokban.

Azok, akik május elseje 13:00 (UTC) előtt stake-elték a cashback megszerzéséhez szükséges CRO mennyiséget, a 180 napos periódus lejártáig még a régi feltételek szerint használhatják a kártyáikat. Mindenki másra az új visszatérítési táblázat vonatkozik.

Az új táblázat mellett pirossal tüntettük fel a korábban érvényes cashback mértékét.

Emellett az alacsonyabb fokozatokon megszerezhető havi cashback összege is 25-50 dollárban lesz limitálva. A magasabb szinteket ez a változás nem érinti.

A fentieken túl kivezetésre kerül a CRO stakingért járó jutalom is. A rewardokat a jövőben már csak a május elseje 13:00 (UTC) előtt stakelt CRO 180 napos kifutási idejére fizetik ki, ezt követően viszont teljesen megszüntetik a programot. Ez a változás minden kártyatípusra érvényes lesz.

A Netflix és Spotify előfizetésekre, valamint az Airport Lounge használatra vonatkozó bónuszok változatlanok maradnak, és nem is számítják bele őket a havi cashback limitekbe.

A CRO a tegnap délután bejelentett változásokat követően 16%-ot vesztett az értékéből. Az ezzel kapcsolatos elégedetlen kommentek szerint a cég most így fizetteti meg felhaszhnálóival az elmúlt hónapok drága marketing kampányainak sok százmillió dolláros költségeit. (Super Bowl reklám, Los Angeles Lakers stadion névadó jogainak megvásárlása, Forma-1 partnerség, Foci VB partnerség, stb.)

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

Kripto alapú bankolás a Nexo-val

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img