Neked is lehet egy igazán menő Satoshi Nakamoto szobor pólód!

spot_img

A szoboravató óta sokan kérdeztétek, hol, hogyan lehet hozzájutni ahhoz a Satoshi Nakamoto szobor pólóhoz, amit néha a videóinkban láttok. Végre-valahára megérkeztek, felkerültek a webshopunkba!

Két színről, fekete és fehér pólókról van szó, két külön mintával. Azegyik egy BTC logó, a másik pedig a szobor sziluettje. A pólók 100%-ban pamutból készülnek, négy különböző méretben kaphatóak, S, M, L, XL. Természetesen mosható, kiváló minőség mindegyik variáció.

De ha azt gondoltad, hogy ez egy simán tök menő póló, akkor tévedsz! 🙂 Ugyanis egy különleges ruhadarbról van szó, a mellkasában elhelyezésre kerül egy NFC chip, ezt a telefonunkkal megnyitva egy webapp-hoz jutunk, amiben áttekinthetjük az aktuális kripto-árfolyamokat!

De ezzel még mindig nincs vége!

Tartalmaz a wepapp ugyanis egy kiterjesztett valóság funkciót is, bármilyen sík felületre elhelyezhetjük a világ első Satoshi Nakamoto szobrának 3D modelljét, kicsinyíthetjük, nagyíthatjuk, forgathatjuk. Sőt, még selfie-t is készíthetünk vele!

A kiterjesztett valóság funkciót láthatjátok az alábbi videóban, egyéb részletinformációkkal együtt. Ha van egy ilyen pólód, mindig magaddal hordhatod Satoshi szobrát, bármikor elhelyezheted a saját környezetedbe! Kiváló ajándék karácsonyra, születésnapra, névnapra, bármilyen más alkalomra egyaránt!

A pólók különleges eljárással készülnek, így mindenkitől türelmet kérünk a kiszállítás kapcsán ami akár 2-3 hét is lehet!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img