Böngészős kiegészítőt kapott a Trust Wallet

spot_img

Böngészős plugin formában is elérhetővé vált a Trust Wallet. A Binance által támogatott mobilos tárca a jövőben akár a Metamask egyik riválisáva is lehet, tekintve hogy a telefonos verzió már közel 60 millió letöltéssel, és 10 millió havi aktív felhasználóval rendelkezik.

A Trust Wallet Browser Extension első körben a Chrome, Brave, Opera és Edge böngészőkben vált elérhetővé, és az Ethereum, Solana, BNB/BSC, Polygon, Avalanche, Arbitrum, Optimism, Fantom és Gnosis láncokhoz kínál hozzáférést.

A böngészős kiegészítőben létrehozhatunk egy új tárcát, vagy akár össze is köthetjük azt egy mobiltelefonunkon futtatott tárcával. Mi biztonsági okokból nem ajánlanánk, hogy bárki is összekösse a fő mobilos tárcáját egy böngészővel. A plugin használatához célszerű egy második fiókot létrehozni, amin csak kevesebb pénzt tárolunk.

A Trust Wallet mobilos fiókjának létrehozásához itt találtok útmutatót.

A Trust Wallet mobilos és a böngészős fiókjainak összekötésére így van lehetőség:

A telefonos app Settings / Wallets menüjében keressük ki az összekapcsolni kívánt tárca seed jelszavát.

A böngészőben válasszuk ki az Import Wallet opciót és írjuk be a mobilról megszerzett seed jelszavunkat, majd adjunk meg egy biztonsági jelszót, amit a böngészős app használata során kérhet tőlünk a tárca.

Ezzel össze is kapcsoltuk a tárcáinkat.

A Trust mobilos alkalmazása a kriptók tárolása, vásárlása, eladása és stake-elése (DOT, ATOM, BNB, SOL, ADA, EVMOS, AVAX, XTZ, TRX, KAVA) mellett DeFi és NFT támogatással is rendelkezik, hamarosan pedig a láncok közötti cross-chain átváltásokat is támogatni fogja.

Ezen a héten nyílt napokat tart a Kripto Akadémia Discord csoportja, ami alatt az előfizetéses tartalmakhoz is ingyenes hozzáférést szerezhetsz. További információk a szerver ‘Bejelentések’ szobájában.

Akár 30%-os kedvezmény és ajándék bitcoin a Trezor és a Ledger Fekete Péntek akcióiban

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img