Év végéig gyakorlatilag ingyenes a költségátlagolós kripto vásárlás

spot_img

A Binance december 31-én éjfélig majdhogynem ingyenessé tette a költségátlagoláson (DCA: dollar cost averaging) alapuló befektetési stratégiát.

A tőzsde az év hátralévő részében csak 0.0001%-ot számol fel azokért a kriptós vásárlásokért, amik az oldal Auto-Invest felületén keresztül kerülnek végrehajtásra. Az Auto-Invest lehetővé teszi, hogy óránként, naponként, hetenként, kéthetenként, vagy havonként automatikusan, egy előre meghatározott összegű vásárlást hajthassunk végre.

A szolgáltatás azok számára lehet hasznos, akik hosszú távra terveznek, de nem akarnak az árfolyamok ingadozásával foglalkozni, csak időről időre szeretnének egy-egy kisebb, de fix összeget kriptókba fektetni.

Az Auto Invest-en belül nem csak egyetlen coinba, hanem akár egy általunk összeállított, több kriptopénzből összeállított portfólióba is befektethetünk. Az automatizált vásárlási folyamat 7 napos, 3-6-12 és 36 hónapos időszakokon indítható el, de bármikor felfüggeszthető és az abban elhelyezett pénz ezt követően szabadon felhasználható.

Ha szeretnéd kipróbálni az év végéig 0.0001%-os jutalékkal működő Auto Invest-et, ezen az oldalon érheted el a szolgáltatást.

További hírek és érdekességek Discord csatornánkon és a Youtube-on.

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img