A 1inch saját fejlesztésű hardvertárcát dob piacra

spot_img

A decentralizált tőzsde aggregátor, a 1inch, hivatalosan is bemutatta a 1inch Hardware Wallet-et a mai napon. A tárca jelenleg még a fejlesztés utolsó szakaszában van, várhatóan ebben az évben fog debütálni. Az 1inch Alapítvány támogatásával fejlesztette a hardvertárcát egy független csapat, akik a 1inch-en belül dolgoznak rajta.

A biztonság érdekében úgy tervezték a tárcát, hogy ne legyen közvetlen kapcsolata az internettel, valamint nem fog vezetékes lehetőséggel sem rendelkezni. Nem lesznek rajta gombok, mindennemű adatcsere folyamat opcionálisan QR-kód vagy NFC kapcsolat segítségével fog megtörténni.

A hamarosan megjelenő hardvertárcát 2,7 hüvelykes érintőkijelzővel látták el, ami vízálló és sérülésmentes (Gorilla Glass 6), valamint bankkártya méretűre tervezték rozsdamentes acél kerettel. A készülék támogatni fogja a vezeték nélküli töltést, az akkumulátor pedig nagyjából két hétig fogja bírni töltés nélkül.

A tárca öt színben lesz elérhető, azonban limitált kiadásban (rózsaszín és aranyszínben, NFT támogatással) is elérhető lesz a gyűjtőknek – nyilatkozta a Cointelegraph-nak az 1inch szóvivője. Ami az értékesítést illeti, nem közölt még pontos dátumot a 1inch csapata, mivel hátra vannak még a legfontosabb biztonsági tesztelések.

Ha a 1inch Hardware Wallet első felhasználói között szeretnél lenni, csatlakozz a várólistához

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

/1inch, cointelegraph/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img