Inlock: megkezdődik az ILK ökoszisztéma helyreállítása

spot_img

Az Inlock helyreállítási és szerkezetátalakítási tervének megfelelően 2023. január 20-án elindul az ILK token ökoszisztéma helyreállítási folyamata. Az ezzel foglalkozó blog bejegyzés röviden összefoglalja, hogy az ILK token kapcsán milyen időpontokkal számolhatnak az ILK tokennel rendelkezők. A legfontosabb dátumok:

  • 2023. január 20-án visszakapcsolásra kerül az ILK tokenmarket funkció az ILK-USDC páron, ahol limitáras vételi és eladási megbízásokat lehet létrehozni. 
  • 2023. január 23-án visszakapcsolásra kerül az ILK swap funkció.
  • 2023 március közepéig visszakapcsolják az ILK és az USDC tokenek beutalási lehetőségét.
  • 2023 március végéig kialakításra kerül egy átjáró az Inlock és a Vigiler platform között, amin keresztül bármely aktív ügyfél átvezethet saját Vigiler számlájára Gold badgeket. Ez az átjáró időbeli korlátozás nélkül fog funkcionálni.
  • 2023 április végéig elkészítésre kerül az Inlock alkalmazáshoz kapcsolódóan egy Badge konverziós és Badge Aukciós rendszer.
  • 2023 április végével részlegesen visszaállításra kerül a Badge disztribúciós folyamat is, amely értelmében az Inlock Prime programban résztvevő tagok lesznek jogosultak az új Badgek beszerzésére az ILK egyenlegük mértékéig.

A csapattagok szerint, az ILK token továbbra is egy önálló platform tokenként fog funkcionálni, amelynek elsődleges célja a Badge cirkuláció pénzügyi hátterének a megteremtése. (Újabb Badge-k létrejöttéhez szükség lesz ILK tokenre, másrészt a Badge értékesítés is ezen keresztül fog megvalósulni.).

A Badge kulcsfontosságú eszköze lesz az Inlock szolgáltatásait leváltó Vigiler platformnak. Az arany badge-eken keresztül, az aktív ügyfelek jelentős platform díj visszatérítést szerezhetnek be műveleteik után, a kezelt eszközállománytól függően. További részletes információkat az ILK kapcsán az Inlock blog oldalán találsz.

Ezen a héten pénteken 2023. január 20-án, délután 16:00 órától ismét élő voicechat session-t fog tartani az Inlock csapata telegram csatornájukon. Az élő bejelentkezés során specifikusan az ILK tokent érintő kérdésekre fognak válaszolni röviden, összefoglaló jelleggel. Természetesen lesz lehetőség megint kérdést is feltenni az összefoglaló után. A múlt heti voicechat-et itt tudod végighallgatni. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Inlock fejlemények a közelgő reboot platform indulásáról

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img