Inlock fejlemények a közelgő reboot platform indulásáról

spot_img

Az Inlock, a 2023. január 1-én kiadott “Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Tervben” megfogalmazott feltételeknek megfelelően, elkezdte a reboot platformra történő migráció előregisztrációs folyamatait. Akik érintettek a migrációs folyamatokban, a következő napokban értesítést fognak kapni emailben.

Aki a migrációs lehetőséggel kíván élni, az Inlock új webalkalmazásban tudja jelezni igényét, amit a https://app.inlock.io/ weboldalon lehet elérni. Bejelentkezés után egy popup ablak ugrik fel, amiben a feltételek megtalálhatóak. Olvasd el figyelmesen, majd dönthetsz arról, hogy elfogadod-e. Ha nem vagy biztos a döntésedben nem muszáj egyből elfogadni az ajánlatot, ki is “ikszelheted” (jobb fent a felugró ablakban) és később visszatérve elfogadhatod azt.

Ha a “nem migrálok” lehetőséget fogadod el, akkor a továbbiakban már nem lesz rá lehetőséged átvinni az Inlokon maradt kriptovalutáidat a reboot platformra.

Mindenképpen olvasd át, szánj rá időt, értsd meg a reboot platform (Vigiler) “Felhasználási Feltételeit” és “Adatkezelési Szabályzatát” is, amelyeket részletesen a vigiler.io oldalon tudsz áttanulmányozni. Olvasd át, ha kell többször a korábban kiadott “Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Tervet”, valamint a nyilvános ajánlattétel feltételeit is, amiről itt írtunk korábban.

A tervek szerint 2023. január 20-án kerül újra engedélyezésre az ILK tokenmarket és swap funkció az Inlock platformon. Ezt megelőzően egy részletes tájékoztatót fog kapni minden ILK tokennel rendelkező ügyfél, amiben be fogják mutatni az ILK token ökoszisztéma jövőjét.

Ha az Inlock platformon futó kölcsönnel rendelkezel, mihamarabb meg kell hoznod a reboot platformra történő migrációs döntésedet. Az Inlock platformon jelenleg még futó kölcsönök legkésőbb február közepéig fedezetértékesítéssel történő kényszerzárásra kerülnek. Ez alól csak azok a futó kölcsönök mentesülnek, amelyek átmigrálásra kerültek a reboot platformra. 

A futó kölcsönök fedezetből történő lezárása szükséges előfeltétele a “Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Terv” további lépéseinek. Ha az élő kölcsönöd kapcsán nem szeretnél élni a migrációs lehetőséggel, és nem akarod megvárni a fedezetből történő lezárást sem, akkor mihamarabb vedd fel a kapcsolatot az Inlock csapattal, hogy időben el tudd végezni az egyeztetést az egyéb lehetőségekről.

A hírek szerint egyébként sikeresen elindult a reboot platform, már az első napon 1 millió dollárnyi migrálási igény érkezett. Jelenleg még a platform előkészítése zajlik, és az előzetes információk alapján időben el tud majd indulni, azonban még jelentős migrációs igényt várnak.

Ezen a héten pénteken, azaz 2023. január 13-án, délután 16:00 órától egy élő voicechat session-t fog tartani az Inlock csapata telegram csatornájukon. Az élő bejelentkezés során összefoglalót hallhatunk a helyreállítási folyamatokról, azok jelenlegi állapotáról, illetve a csapat előtt álló lépésekről. A szervezők igyekeznek majd a bejelentést követően minden fontosabb feltett kérdésre válaszolni.

Megvan az Inlock a helyreállítási és szerkezetátalakítási terve

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img