Megvan az Inlock a helyreállítási és szerkezetátalakítási terve

spot_img

Újév első napján jött ki az Inlock “Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Terve”. Mint ismeretes a platform 2022. november 14-én önkéntesen léptette életbe az “emergency shutdown” folyamatot, mivel az ügyfélvagyon egy része (megközelítőleg 7 millió dollár értékben) elérhetetlenné vált egyik OTC partnerének hibája miatt.

A Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Terv részeként néhány napon belül életbe lép a nyilvános ajánlattétel, amely során az ügyfélkövetelések átvállalására kerülhet sor. A nyilvános ajánlattétel feltételekhez kötött és időben korlátozott, erre 2023. január 10-től 2023 április 20-ig van lehetőség az Inlock webes felületén. 

Az ajánlatot elfogadó ügyfeleink bizonyos eszközei migrálásra kerülnek egy teljesen új platformra (www.vigiler.io). Az ajánlattétel célja, hogy azonnali 50%-os szabad kriptoeszköz elérés mellett hosszú távon törekedjen a teljes kriptoeszköz-állomány felszabadítására. Az új platform célja, hogy az Inlock által megvalósított üzleti modellt továbbfejlesztve nyújtson szolgáltatásokat az ügyfeleknek, számos innovatív és új szolgáltatással kiegészülve. 

A migráció feltételeiről, az új platform szolgáltatásairól, a kompenzációs egyenleg működéséről és a platform díjak visszaosztásáról ezen a linken keresztül olvashatsz bővebben. Az Inlock Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Tervét pedig itt találod meg.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok.

Inlock: korai kifizetés opció II. fázis

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img