Inlock: korai kifizetés opció II. fázis

spot_img

Sikeresen teljesítette az Inlock múlt héten a Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Terv korai kifizetés első fázisát. Azok az ügyfelek, akik éltek a korai kifizetés lehetőségével 431000 USD értékben vontak ki kriptoeszközöket a platformról. 

A programban vállaltaknak megfelelően, a kifizetések nem érintették negatívan azoknak az eszközök készletének az arányát, amelyben az Inlock platform veszteséget tart nyilván. Ennek eredményeként továbbra is fenn tudja tartani mind a swap, mind pedig a fedezet értékesítésével történő kölcsönügyletek zárás funkcióját.

Érintett vagy az Inlock szolgáltatás felfüggesztése kapcsán?

Eredmény

Betöltés ... Betöltés ...

A sikeres korai kifizetés első fázisa után a mai nappal életbe lép a második fázis, amelynek során csak dollár alapú stabilcoint, USDC-t lehet kivonni az oldalról. A bent ragadt Inlock ügyfelek ismét lehetőséget kapnak arra, hogy szintén veszteségleírás mellett mentesülhessenek a szolgáltatás felfüggesztés alól. A második fázisban minden olyan ügyfél részt vehet, aki az első fázisban nem élt a kiutalás lehetőségével.

Az ajánlat szintén feltételekhez kötött, illetve 10000 USDC összegben lett korlátozva. A kiutalási ajánlatot az érintett ügyfeleknek legkésőbb 2022.12.10. 12:00-ig (CET) kell elfogadniuk. Fontos, hogy aki belső átutalást kezdeményez vagy fogad automatikusan elveszti a jogot, vagy a már elfogadott igény visszavonásra kerül. A kifizetéssel kapcsolatos további részletek az alábbi linken érhető el.

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Korai kifizetési lehetőség az Inlock-nál

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img