Korai kifizetési lehetőség az Inlock-nál

spot_img

Helyreállítási és szerkezetátalakítási tervvel jött ki az Inlock a hét elején. Mint ismeretes,  november 14-én felfüggesztették az oldal bizonyos szolgáltatásait az ügyfelek vagyonának biztonsága érdekében, majd néhány napra rá a feloldáshoz vezető útról szóltak a hírek.

Az egyik ilyen megoldás lehet egyesek számára a “veszteségcsökkentés melletti korai kifizetés” lehetősége. A “korai kifizetés program keretei között az Inlock ügyfelei lehetőséget kapnak arra, hogy veszteségleírás mellett mentesülhessenek a szolgáltatás-felfüggesztés alól, és eszközeiket kivonhassák az Inlock platformról. Az ajánlat feltételekhez kötött, illetve összegben is maximalizált egy ügyfélre vonatkozóan. Az ajánlattal 2022. november 30-ig élhetnek az érintettek.”

“A zárt és korlátozott ajánlattétellel azon ügyfelek élhetnek, akik jelentős (60%-ot meghaladó) volatilis eszköz kitettséggel rendelkeztek Inlock Kamatozó Tárcájukban 2022. november 14-én 14:00-kor (CET). Az intézkedés fő célja, hogy ezen ügyfelek jelentősen csökkenteni tudják kitettségüket a platformon jelenleg zárolt volatilis kriptoeszközök kapcsán.”

“A zárt és korlátozott ajánlattételben azonnali kifizetést kezdeményezhetnek a felhasználók, mely során a kivonni kívánt összeg 30%-kal csökkentésre kerül. Aki élni fog ezzel az opcióval lemond arról a jogáról, hogy később bármilyen módon is követelje a levonásra került eszközértéket. Kiutalás kizárólag USDC stablecoinban kezdeményezhető a platformról.”

Aki élni kíván a lehetőséggel a saját fiókjában kell jeleznie egy felugró popup ablakban. “A kiutalható összeg ügyfelenként maximum 10000 USDC lehet. Ha az USDC egyenleg a kifizetés pillanatában meghaladja a 10000 USDC-t, akkor annak egyenlegéből 10000 USDC kerül kiutalásra.” Azonban ebből az összegből már csak a 30%-kal csökkentett, jelen esetben 7000 USDC fog megérkezni a megadott címre. További részletekért keresd fel az alábbi blog bejegyzést.

Hogy miért pont 10000 USDC-ben lett megállapítva a kiutalható összeg és miért a 30%-kal csökkentett kivonni kívánt összeg lett meghatározva, arról az Inlock telegram szobájában olvashatsz bővebben. 

További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Pozitív hírek érkeztek az Inlock-tól

/inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img