December elsején tiszta vizet öntünk az FTX feneketlen poharába

spot_img

December elsején ismét Kripto Akadémia Online Meetup, a témánk pedig mi más is lehetne, mintsem az FTX botrány. Mi történt? Miért? Hogy történhetett az, ami? Ki a felelős? Ki nem felelős? Lesznek következmények? Pontosan mik? Kimászunk ebből a botrányból is?

Ilyen és ezekhez hasonló kérdésekre keressük a választ, kendőzetlenül, farkasszemet nézve a jéghideg valósággal. A vendégünk nem más, mintsem a haza kripto-piac egyik legjobb szakértője, Mogyorósi Attila, a CoinCash társalapítója, egyben első embere.

FIGYELEM! A szokásos nyolc órai kezdés helyett kivételesen kilenckor kezdünk. Egy órában tekintjük át a történteket, majd fél órában kérdezhettek a vendégünktől.

Miután beléptetek a Discord csatornánkra, keressétek a bal oldali, függőleges menüsorban a “December 1. 21:00 FTX” menüpontot, így léphettek be a virtuális előadóterembe, ahol a meetupot tartjuk.

Sok mindenről kell beszélnünk, a piac kritikus helyzetbe került, most különösen fontos, hogy átlássuk a folyamatokat. Tartsatok velünk mindenképp december elsején, 21:00-kor!

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img