Részletes útmutatókat adott ki az Inlock

spot_img

Március 30-án élő voicechat session-t tartottak az Inlock telegram csatornáján, aminek a témaköre a Vigiler platformon lévő kompenzációs egyenleg volt. Az előadás első felében összefoglalásra került, hogy mi is az a kompenzációs egyenleg, miért fontos és mikor várható annak csökkenése. Az AMA második részében pedig a kérdések lettek megválaszolva, amit a hallgatóság tett fel egyenesen Csabai Csabának, az oldal társalapítójának. A teljes előadást itt tudod meghallgatni.

A mai napon, (2023. április 03, hétfő) pedig ismét AMA tart az Inlock csapat. A téma ezúttal az exit payout és az ütemezett felszabadítás lesz részletesen elmagyarázva. Az előadás szintén az Inlock telegram csatornáján lesz elérhető délután 17 órai kezdettel, ahol felteheted majd a témakörrel kapcsolatos kérdésed. 

Az AMA apropója az április 1-jén közzétett részletes útmutató az exit payout és az ütemezett felszabadítás programok kapcsán. Mindkét program az Inlock helyreállítási tervének az utolsó pontja. 

Kapcsolódó cikkek:

Az ütemezett felszabadítás során a Helyreállítási és Szerkezetátalakítási Tervben rögzítetteknek megfelelően kezdődik el a fennmaradó ügyféleszközök szakaszos kifizetése, amelynek első időpontja 2023. április 28 lesz. Ezt követően minden hónap 28. napján történik meg az arányos rész konverziója és kifizetése az ügyfél által rögzített kiutalási címre. Kifizetés kizárólag USDC-ben fog történni. 

Az exit payout program lényege: a Vigiler platformra történő migrációk lezárulta után az Inlockon maradt eszközök 100%-ban hidegtárcán lesznek tárolva. Lehetőség nyílik arra, hogy az akkor még fennálló veszteség leírása mellett, azok az ügyfelek, akik nem szeretnék kivárni a káresethez kapcsolódó jogi eljárást, és nem szeretnének az ütemezett felszabadítással foglalkozni, kikérhetik a platformon maradt összes eszközüket. 

Részleges exit payoutra nem lesz lehetőség, viszont ezzel az opcióval az Inlock károsultak bármikor élhetnek a 2023-as év folyamán. Az exit payout programmal élő ügyfelek mentesülnek az ütemezett felszabadítás fázis alól. Az exit payout feltételei azonosak lesznek a korábbi early payout programokkal, (ez alól kivételt  jelent a mennyiségi korlátozás és a veszteségleírás mértéke), a kifizetés USDC-ben fog történni ebben az esetben is. Előzetes számítások alapján, a veszteségleírás mértéke 15-20% között várható, de a következő napokban ez még kis mértékben javulhat a folyamatban lévő migrációk függvényében.

A fenti programokkal kapcsolatos részletes leírást itt éred el. Korábbi Inlockkal kapcsolatos információkat, a Kripto Akadémia oldalán olvashatsz. További híreket, kereskedési elemzéseket, tippeket a Discord szerverünkön, a TikTok és a YouTube csatornánkon találtok. 

Inlock: megkezdődik az ILK ökoszisztéma helyreállítása

/Inlock/

spot_img
spot_img
spot_img
spot_img